Шукати в цьому блозі

середу, 7 грудня 2016 р.

Сатиновий спрей для волосся BC Bonacure hairtherapy Q10 time restore

Якщо людині забороняють експериментувати з доглядом для обличчя, вона береться за волосся. І так береться, що в хід йдуть антивікові спреї. А ви знали, що таке буває - антивікові спреї для волосся, які покликані боротись з ламкістю та сухістю. Підходять для сивого, до речі.



У мене версія тестера - 50 мл, але, як на мене, вона в рази зручніша за повну 200 мл версію. По-перше, зручніше тримати в руках, по-друге легше таскати з собою, як це роблю я.



Спрей Bonacure Q10 призначений для зрілого або ламкого волосся. Моє волосся не є ні тим, ні іншим, але воно трохи не любить зиму і вміє в опалювальний період пересушуватись.

Етикетка у засобу подвійна - зверху склад і реквізити виробника. Внизу - засіб використання: вимити голову, підсушити рушником і розпилити спрей на вологе волосся. У складі - сама хімія, є спирт з поганого і кератин з хорошого.



Окремо хочу сказати про пшикалку - вона такий прикольний клац видає) натискається м'яко, але трохи прикласти сили все ж треба.


"Через стресові фактори, гормональні зміни та негативний вплив довкілля навіть дуже красиве і здорове волосся починає псуватись та стає крихким, ламким і тьмяним. От для цього Schwarzkopf і розробив цей чудо-засіб. Легка тестура не залишає відчуття жирності або обтяження на волосся, при цьому робить його цупкішим, сильнішим та блискучішим".


Який же цей спрей насправді? Консистенція - водичка, запах солодкавий, на волоссі трохи затримується, але не надовго. Використовую строго за інструкцією... й інколи замість розчісувалки.


 Мої враження: взимку волосся у мене сухувате, тому його м'якість вже після першого застосування мене вразила. Як шовк. Але проблема поганого розчісування залишалась, але десь на третє застосування - через тиждень - моє волосся почало менше плутатись. Наразі після місяця плутанина повністю не зникла, але з ним значно легше мати справу.


На частоту миття спрей не впливає, бо не зажирнює і не перевантажує. Хоча на корені я його все ж не використовую про всяк випадок. Мене більше цікавить довжина від плеча і далі, де волосся особливо вразливе. Хоча на сайті виробника написано, що спрей може додавати об'єму.


Загалом я дуже задоволена дією цього спрею. Можливо, навіть куплю собі повноформатник, коли використаю цю пляшечку, але це, мабуть, буде нескоро. Дуже вже він економний.


4 коментарі:

  1. Я спрейчики взагалі люблю. Вони прикольні.
    З Бонакур взагалі не знайома, хоча стільки чудових відгуків про бренд чула. Можливо, колись і до нього дійду :)
    Дякую за пост!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я теж тільки тепер добралась і залишилась задоволеною спробою:)

      Видалити
  2. Хороший малыш! Я тоже жирные текстуры для волос не жалую. Пригляжусь, спасибо!)

    ВідповістиВидалити