Шукати в цьому блозі

середу, 19 квітня 2017 р.

Хто сказав, що єдинорогів не існує? Санітайзер від Bath and Body Works підтверджує, що вони є

Мрійливий рожевенький санітайзер з єдинорогом Dreamer подарувала таємна Санта. Це моє перше знайомство з такими милим форматом і взагалі американцями Bath and Body Works. Але про все по порядку.


Все ніяк не випадало зробити фотосесію цій милій няшці. Аж раптом у мене з'явилась "Коняка Фокслі" Роальда Дала, а вони дуже навіть непогано виглядають у парі.

Санітайзер у мене вже давненько, але по ньому не особливо видно, що ним користувались. Стараюсь все ж не зловживати, все-таки краще мити. Але занадто чисті руки теж не є однозначне благо, та й сухі вони у мене. Хоча від нього сухішими не стали. Можливо, далі нікуди...


Упаковка: милий і дрібний формат, який влізе в кожну торбочку і кишеню. Досить твердий пластик, тому боятись за його цілісність не варто. Кришка щільніша - добре прилягає, але відкрити можна й одною рукою. Випадково не виллється, пляму на сумлінні не зробить.


Санітайзер обіцяє вбивати до 99% бактерій. Головна діюча речовина - спирт. Ага, запальничку до нього не пхайте, бо всяке може бути. І безумовно тут є фарба, запашник - пахне печеними яблучками і блискітки. На щастя, не так їх там багато. Чула, що в інших версіях їх в рази більше.


Структура: негустий гель, який добряче розтікається. Я навіть зуміла спіймати на ньому кілька блискіток. Як вам?

У використанні комфортний. Липкості не залишає і шкіру не сушить зовсім. Думаю, коли (якщо) закінчу цей, то прикуплю собі ще якийсь з іншим ароматом, бо дуже вже приємно діставати його з сумочки.


А як ви ставитесь до санітайзерів?

7 коментарів:

  1. Санитайзер - вещь хорошая, но уж больно они маленькие, а цена не самая бюджетная.

    ВідповістиВидалити
  2. Я до санитайзерів ставлюсь нейтрально. Не можу сказати, що зараз це мій маст-хев, але раніше, коли щоденно користувалась громадським транспортом, юзала регулярно. Ці від Bath and Body Works не пробувала ще ☺

    ВідповістиВидалити
  3. Залюбки би спробувала цей засіб)

    ВідповістиВидалити
  4. Уже второй пост читаю про эти антисептики, нужно и себе купить такой

    Спасибо за интересный пост!

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  5. Дуже веселенький :)
    І книжка прикольна.

    ВідповістиВидалити
  6. Классные фото получились! Санитайзер - очень полезная штука, всегда имею несколько в своей сумочке))

    ВідповістиВидалити