Шукати в цьому блозі

середу, 12 квітня 2017 р.

Помада Beyond Save Us у пінгвіновому стіку

Ця помадка з'явилась у мене ще восени завдяки Wonderbox, але все ніяк рука не підіймалась навіть засвотчити. Це ж пінгвінчик вимираючий. Але збираюсь з думками і починаю розповідати, про цю коралово-персикову помаду, велику капризулю з характером.




Ви, мабуть, вже чули про історію цієї помади. Якщо ні, то коротко: корейці Beyond у доступний їм спосіб привертають увагу до вимираючих видів тварин та птахів. Ось у мене милий пінгвінчик у відтінку №2. Все у цій помаді - екологічне. Упаковка - з перероблюваних матеріалів, а частина виручених з продажу коштів відходить до фонду охорони природи. Ось така от косметична пропаганда.



Зовнішня упаковка: проста картонка. розписана ієрогліфами та з інформацією англійською: "купуючи цю помаду, ви допомагаєте дикій природі".


Є наліпка українською про склад продукту.


Помадка живе у красивому масивному стіку, де є віконечко, яке показує відтінок помади. Не дуже правдиво, мушу сказати, бо він все-таки більше персиковий, ніж кораловий.



Корпус прикрашений дельфінчиками - це просто мімімімі:)


А ось і пінгвінчик, якого я так боялась руйнувати. Що тут сказати, фарбуватись ним дуже незручно. Робила за інструкцією: спочатку контур, потім зафарбовуємо решту. Пінгвінячу шапочку вже змалювала. З одного боку користуватись помадкою приємно, бо гарнюня ж, а з іншого - вона підкреслює всі недоліки губ, які тільки є. Лягає нерівномірно, сподіваюсь, з часом це пройде.


Стійкість - це теж не про цю помаду. Можна просто гуляти, нічого не їсти і не пити. Просто пройтись магазинами у пошуках гаманця. І за годину вже не виявити цієї помади на губах. Тут все ж є один плюс - сходить вона повністю, не залишаючи слідів, лише тінтовий персиковий натяк.


Попри те, що помада має кремову текстуру, вона зовсім не зволожує. Тому використовувати її у якості відтінкового бальзаму теж не варіант, та й невигідно - ціна ж близько 300 грн.


І, як би ця помада не подобалась мені своїм оформленням і благородною місією, але через низку незручних у використанні моментів і ніяку стійкість можу виставити їй тільки трійку.

А як ви ставитесь до помадок Save Us?

12 коментарів:

  1. Красивые фото и оформление!
    Заглядывай в гости.

    ВідповістиВидалити
  2. жаль, что помада оказалась не очень

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  3. Жалко, что помада проблемная. Внешне она очень милая.спасибо за отзыв.

    ВідповістиВидалити
  4. Ух ти :) я бачила котиків :) а от пінгвінчик - то вперше :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. котики - це такоє, а от пінгвінчики - справжній хардкор)

      Видалити
  5. Оформлення, звичайно, миле) Та я не готова викидати 300 грн. на вітер і зовсім не мати зволоження від кремової помадки((((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я б теж не купила такого, але у коробочках ще не таке підсунути можуть)

      Видалити