Шукати в цьому блозі

неділю, 23 квітня 2017 р.

Мрійливий весняний блиск для губ Catrice Infinite Shine

Мені все ніяк не вдається вибрати собі помаду самостійно, бо періодично спокушає якась б'юті-коробочка, а там виявляється щось для губ. Отак колись з Liferia до мене приїхав цей ніжно-рожевий сяючий красунчик у відтінку Glossip Girl. І виявився він надивовижу приємним у використанні.



Живе блиск у досить-таки масивному пластиковому флаконі. Є його там 5 мл. Бачила, що декому не подобається аплікатор, а от мені він дуже зручний, набирає якраз стільки, скільки треба - один рухом промальовую нижню губу, а потім два від центру на верхню - і без жодних недоліків. Лягає рівним покриттям і не скочується в процесі носіння. Якось непомітно розчиняється і зникає.


Це фото, мабуть, найкраще передає дещо холодну рожевість цього блиску. Для мене такий майже нюд і соло гарно дивиться на губах, і добре розбавляє якусь нуднувату помаду. Не знаю, чому, але блиски я чомусь найбільше користую у холодну і вітряну пору, коли звичайний бальзам не справляється з обвітрюванням. Catrice тоді дуже комфортний у носінні під час прогулянок.

Пігменту у нього небагато. Навіть на моїй мертвотній шкірі виглядає небагато, а от блискіток не бракує. Зараз це не дуже модно, але мені все ще подобається:) А ще в нього класний цукерковий запах. М-м-м.

Стійкість - доволі типова для блиску - до двох годин, якщо не їсти і не пити. Перед трапезою я його знімаю - для цього достатньо і серветки - бо бруднить чашки і взагалі їсти його не хочеться.

Блиск нелипкий і взагалі не відчувається на губах. Для мене це величезний плюс, тому зараз він чи не найчастіше разом зі мною.

А як ви ставитесь до сяючих блисків для губ?


4 коментарі:

  1. Я тоже люблю этот блеск и часто его выбираю.

    ВідповістиВидалити
  2. У меня есть такой блеск) Сейчас для него самое время, на солнышке прекрасно блестит:)

    ВідповістиВидалити
  3. Раньше любила блески а теперь немного раздражают, так как чувствую на губах и не приятно =(

    ВідповістиВидалити
  4. Ніжний такий :)
    Хоча я блиски не дуже люблю на собі :)

    ВідповістиВидалити