Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 7 квітня 2017 р.

Дуже високий захист від сонця SPF 50+ - надлегкий флюїд Anthelious XL від La Roche Posay

Поки що погода ще досить зрадлива, але бувають дуже сонячні дні, тому вже варто подбати про захист. У мене вже місяць живе така дивна баночка з надлегким флюїдом для нормальної та комбінованої шкіри. Тому вмощуйтесь зручніше, і я розповім, чим же вона така прекрасна.


Зазвичай на літо я вибираю креми з SPF близько 30. Але цього року я позбуваюсь залишкової пост-акне пігментації, тому маю мінімально взаємодіяти з сонцем. І лікар-дерматолог підібрала мені цей засіб, оскільки у нього чи ненайбільший захист від сонця серед аптечних засобів.



Інформація від виробника: "Для чутливої та схольної до алергії на сонячне випромінювання шкіри обличчя. Умови інтенсивного сонячного випромінювання. Запобігання піментації, що викликана сонячним випромінюванням (фотосенсибілізація, пігментація при вагітності тощо)
Дуже високий, фотостабільний рівень захисту від UVA/UVB променів.
Посилений захист SPF 50+ від UVA-променів (вищий за Європейські рекомендації) завдяки запатентованій системі фільтрів Mexoplex® в поєднанні з Термальною водою La Roche-Posay, що має заспокійливі та антиоксидантні властивості.
Нова ультра-легка текстура: флюїд, нежирна, непомітна при нанесенні.
Високий рівень водостійкості.
Протестовано під дерматологічним контролем.
Не містить парфумерних віддушок та парабенів. Не комедогенно".


Живе флюїд у дуже цікавому флакончику "шака", який контурами нагадує колись так популярні телефони-жабки з антеною. Приємна різноманітність серед безконечних тюбиків. На флаконі написано, що запашників у складі немає, але все-таки якийсь запах, який віддалено нагадує грушу, у Anthelious є.


Склад можна прочитати на офіційному сайті.


Має дивний дозатор а-ля клей ПВА. Мені у косметичних засобах ще таке не траплялось. І цей дозатор видає одразу багато засобу. Зрештою, цей флюїд рекомендують наносити у великих кількостях. І, якщо перебування на сонці тривале, то поновлювати його протягом дня.


Текстура надзвичайно легка. Я беру Anthelious щедро і він швидко і нелипко вбирається. Щодо взаємодії з макіяж не скажу, але моя комбі-шкіра прекрасно його сприймає і не жирниться більше, ніж звичайно. І геть не засмагає.


У пачці ще можна знайти інструкцію, в які нема жодного слова українською, але можна, зрештою, порозважатись вивченням того, як захист від сонця буде французькою, італійською, іспанською...


Моїй шкірі цей флюїд подобається, він дуже комфортний і легкий. Але він дуже не подобається моєму гаманцю, оскільки геть неекономний і коштує близько 430 грн за 50-мл "шаку". Але, якщо у вас чутлива шкіра і ви збираєтесь довго перебувати на сонці, то краще вибрати отаку недешеву, але дієву профілактику.


А якими засобами захисту від сонця користуєтесь ви?

14 коментарів:

  1. Я очень люблю загорать, поэтому практически ничем не пользуюсь, часто банально забываю. Единственная проблема которую я имею - веснушки. Приходится с ними мириться)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я раніше не дуже переживала про захист від сонця - моя шкіра безпроблемно і дуже злегка засмагає, але на час лікування перейнялась цією темою)

      Видалити
  2. Я раніше не дуже заморачувалась такими продуктами, але зараз не виходжу без захисту на сонце. Все ж таки треба думати про здоров'я)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я теж не дуже заморочувалась, але пігментація на сонці вилазить ще сильніше(

      Видалити
  3. Я теж користуюсь спф50 круглий рік. Беру азіатські - вони мені краще всього лягають, аптечні були занадто важкими - але цю емульсію я не пробувала (авен пробувала і біодерму).
    Цей візьму на замітку, дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. авен і біодерму не пробувала, але колись мала якийсь дуже важкий сонцезахисний крем, то він в моїй косметичці не прижився)

      Видалити
  4. Прикольний флакончик!
    От пару тижнів тому дивилась на матуючу емульсію від Віши та на цю))
    Дякую за огляд, буду вирішувати))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я від віші тільки вмивалку і маски пробувала) ніби нічого так)

      Видалити
  5. Актуально для меня! Упаковка очень интересная. Вроде где-то у меня была минька этого санблока, надо затестить)

    ВідповістиВидалити
  6. Я уже где-то читала отзыв на этот санскрин и выписала себе в виш. Упаковка действительно необычная! Спасибо за отзыв!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. упаковка мене підкорила - така незвична серед тюбиків і баночок) просто щастя)

      Видалити
  7. Я вже давно обираю корейскі засоби, вони це вміють робити) і ціни приємні, від 100грн

    ВідповістиВидалити