Шукати в цьому блозі

понеділок, 3 квітня 2017 р.

Огляд березневого Wonderbox 11+

Зізнаюсь чесно, замовити цю коробку мене сподвиг спойлер - мініатюра відомої туфельки Carolina Herrera. А ще було дуже цікаво, як же має пахнути справжня Good Girl. Мабуть, треба було хапати коробочку 11, але руки чомусь самі потягнулись до 11+. І, якщо попередня аптечна коробка мені дуже сподобалась, то тут трохи маю сумніви.


 Конкретно ця Вандербокса суттєво відрізнялась від своїх колег, які пройшли через мої руки, тим, що ще по дорозі калатала. Я звикла, що коробки так напаковані, що їх потім неможливо скласти самостійно. Але не цього разу. Все поміщається. Але не буду забігати наперед, розриваємо цю кокетливу рожевокотячу наклейку і йдемо далі.



Буклет нам нагадує, що прийшла весна, але чомусь 2016 року, видно, хтось щось недочитав...



 Та-да. Ще трохи тримаємо інтригу:)


Мені очі одразу зачепили червоний лак і крем для рук, відгук на який буквально сьогодні бачила у Vera_Bel. Крем, до речі, йшов бонусом.  І великий пакет чогось всього в одному.


Тож почнемо роздивлятись ближче з декоративної частини. У нас тут та бажана туфелька. І відкривати її, знімаючи каблук дуже незручно. Я так хотіла понюхати, що добряче обляпалась. Тепер солодко пахну жасмином, мигдалем і туберозою. На жаль, не уявляю, який аромат у бобів тонка, які теж заявлені в піраміді Good Girl. Носити можна, але щоб аж фанатіти, то ні. Але коробочка з оксамитовими вставками (я спочатку подумала: "о, наждак"), яка збирає весь пил довкола, дуже приємна на дотик.

Тон лаку Nub ця фотка перебрехала - він ближчий до благородного червоного, ніж дивного неону. Відтінок 7. Банка - величезна. Не звикла до флаконів більших за 10 мл, а тут 14.

І червона матова помада Rimmel у відтінку 500. Благородний колір. Думаю, підійде. І до лаку пасує.


 Догляд за обличчям. Тут увагу привертає невідомий пакет чогось всього в одному. Це охолоджуюча альгінатна маска з гіалуроновою кислотою, яка за описом має бути справжньою чарівницею. А ще її упаковка має прикольно розкладатись у казанок для приготування. Думаю, на це точно треба написати відгук.

Маленький бронзовий тюбик - праймер Jane Iredale. Мені праймери ще не траплялись. Цікаво спробувати цю крихітку.

Два подовгуваті тюбики - це корейські крем навколо очей (10 мл) та багатофункціональна сироватка (15 мл) A.H.C. Зважаючи на те, що повнорозмірні по 30 мл, то тут дуже щедрі мініатюрки. Спробувала, як вбираються - миттєво. Наразі фаворити у цьому боксі.



Пардон, що затесала у рубрику "для тіла", бонусний крем для рук. Але, мабуть, для мене у цій компанії це найбільша радість.

Масажна антицелюлітна олійка STYX пахне м'ятними цукерками. Складе компанію березовій Weleda.

А от зволожуючий лосьйон для тіла Simply Organiс має такий відразливий запах, що я геть не впевнена, що він не зіпсований.


А кондиціонер для волосся йому до пари пахне ще гірше. Що ж ви туди поклали, панове американці?

Зволожуючий професійний спрей від Beaver пахне приємно і дуже мене тішить. До відпустки мені якраз треба буде спрейчик такого дрібного формату. А ще він має легку фіксацію, що теж не завадить.


І бонусний пробник - тональник у відтінку 03 Bourjois. Його навіть не мілілітр. Не впевнена, що на моє чудове личенько його вистачить...


Ось така вона коробка 11+ за 520 грн. Як скажете, варта таких страшних грошей?

8 коментарів:

  1. СКільки хорошостей! Дуже кльове наповнення!
    Як тобі помадка?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. про помаду поки нічого сказати не можу) я ще її не відфоткала, то ще не руйнувала)

      Видалити
  2. Ты знаешь, я так люблю миниатюрки ароматов, что, увидев его впервые, сказала бы - стоит конечно! Но, объективно, ждала бы чего-то большего от наполнения за 520 грн...Может, я избалована? Но, смотря на бьюти-боксы других стран - меня они привлекают больше.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. аромат мене розчарував. не люблю аж такого солодкого. там, звісно, більше косметики, ніж на 520 грн, але от аптечна коробочка за 250 мені сподобалась більше - все потрібне тут і зараз. а з цієї багато ще буде валятись і чекати свого часу)

      Видалити
  3. Роби швидко багато фото, тестуй і пиши відгуки. Бо я нічим з цього ще не користувалася, мені дуже цікаво.

    ВідповістиВидалити
  4. Походу от моей 11 отличается маской для лица и помадкой ?) Классные боксики, вандеры расстарались прям :)

    ВідповістиВидалити