Шукати в цьому блозі

четвер, 30 червня 2016 р.

Маска для обличчя Summer Comfort від Loveri Organic

Маска Summer Comfort створена для жирної та комбінованої шкіри, схильної до недоліків... пахне дуже по-літньому - спокусливим морозивом. Дівчата з Loveri називають її пломбірчиком. Принаймні, так мені сказали...


Маска має приємну кремову структуру і навіть приємніший склад: натуральні олії - каріте, батер алое, колаген, вітамін Е, натуральні пудри перлин, полуниці, шовку, а також екстракт шовку. Головне - не з'їсти:)

Як працює маска?
Виробник заявляє, що маска усуває жирний блиск, зволожує, відновлює шкіру і навіть запобігає старінню.

З власних спостережень підтверджую: маска справді матує і шкіра після неї має рівномірний тон і дуже гладенька. Можна використовувати як нічну - адже за 20 хвилин вона повністю вбирається (принаймні в мене). А, якщо зранку, то можна принаймні годин шість не турбуватись про матовість шкіри. Також добряче звужує пори - і робить з моєї влітку комбінованої шкіри нормальну. Про старіння не скажу - немає у мене зморшок. Хоча.. може, тому й немає.

Замовити цю маску та краще ознайомитись з асортиментом органічної косметики Loveri Organic можна на сайті - loveri.com.ua.



3 коментарі:

  1. Как интересненько ) Маски для лица у марки не пробовала, но ты так приятно и "вкусно" ее описала, что мне точно надо)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. уррра! перший коментар)) маска прекрасна: тільки понюхала, одразу настрій покращився)

      Видалити
  2. С маркой не знакома) С радостью попробовала такую маску.

    ВідповістиВидалити