Шукати в цьому блозі

суботу, 21 січня 2017 р.

Скраб для тіла "Скраби Бразилії" від Avon

Недавно говорила зі знайомим про всілякі жіночі штучки. І якось мова зайшла про скраби. Він ніяк не міг зрозуміти, нащо це все, адже в дам шкіра загалом ніжніша. "Розумієш, я люблю сам процес..." - сказала я, і всі питання відпали. Так що ж приємного у процесі зі скрабом Avon?



Я могла б навести купу аргументів, чому купила цей скраб. Хоча насправді аргумент тільки один - колір. Відчуй себе фіолетовим аватаром у ванні. 


Ось який він - ідеальний фіолетовий у скрабі "Скарби Бразилії" з екстрактом асаї. Любов, а не колір. До речі, недавно купила собі кенгуруху під колір:)


Роздивляємось ближче: упаковка - здоровецька така банка на 200 мл. Має фольговану пломбу, яка дуже погано віддирається. Я свою спочатку розрізала ножем, а вже потім у ванні змогла зняти повністю.


Через пломбу кришечка "гуляє", але потім добре сідає і міцно тримається.


От дивлюсь я на цей скраб і не бачу там скрабу. А він є. Скрабуючі частинки - пластикові, дрібні і геть того ж кольору, що кремова основа. Це як наждак-нулик серед скрабів. Дуже вже ніжно. Настільки, що майже непомітно...

Запах - солодкаво-мильний. Можливо, так пахне асая. Я її в очі не бачила. 


Спосіб нанесення - стандартний. Масажними рухами на вологу шкіру. Особливу увагу приділити проблемним зонам. А ще він класно фарбує шкіру у бузковий. Для креативних особистостей, яким нудно просто приймати душ.

Люблю такі кремові скраби за те, що вони у процесі ще й зволожують. Оскільки взимку мене не потрібне екстрасильний пілінг, як от від цукрово-сольового, то зараз ця фіолетова радість якраз. А тут нічого не подряпала, шкіра ніжна і зволожена.


Склад: вода, рідкий парафін, поліетилен, цетилстеариловий спирт, цетиловий спирт, гліцерин, діметикон, запашник, натрію лаурилсульфат, триетаноламн, карбомер, полісорбат 60, пег-150 стеарат, сорбінату олеат, пег стеариловий ефір, насіння журавлини крупноплідної, пропіленгліколь, акрилати, масло ши, cl 17200, токоферолу ацетат, cl 42090, екстакт серцевини стовбура асаї, екстакт плодів шовковиці чорної, метилхлоризотіазолінон, метилізотіазолінон, ліналоол, лімонен.

Натурального мало, тому скраб рекомендують змивати великою кількістю води. Що я ї роблю:)

Загалом мені сподобались "Скраби Бразилії" - прекрасний колір і якісне скрабування без фанатизмку.

А як ви ставитесь до косметики таких насичених кольорів?

9 коментарів:

  1. Ох какой цвеееет! Прямо цветотерапия терапия в дУше :)Я пробовала скрабы у эйвон, но в тюбиках - тоже слииишком нежные. Так что мне- мимо))) А про то,нужны ли скрабы. У меня подруга не пользовалась ими себе никогда. И тут на день рожденья, помимо других подарочков, я подарила ей Love nature бокс, где был пакет кофейного скраба. Она попробовала и такая "Дааа... я многое теряла")))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я от добряче наскрабувалась кавою і сіллю, захотілось ніжності. а ще з таким кольором - це просто кайф))

      Видалити
  2. був у мене такий :)
    дуже вже долоні фарбував - тобі не фарбує? :)
    для мене він також ніжний занадто - так, погладитися.
    тому більше в Авоні не купую скраби, не моє воно

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не фарбує, хоча в процесі я думала, що перетворюсь на фіолетового інопланетянина, але все гарно змилось. мені найбільше подобається післясмак - добре зволожена шкіра, ніякої стягнутості

      Видалити