Шукати в цьому блозі

понеділок, 30 січня 2017 р.

Порожні баночки січня - що я вирішила більше ніколи не купувати

Після величезної торби порожньої тари, яку урочисто віднесла до контейнера напередодні Нового року, я аж ніяк не сподівалась, що у кінці січня у мене знову буде така величезна купа. А, може, й більша... То ж далі - підсумки і вироки засобам, з якими прощаюсь на початку 2017...



Почнемо із засобів для волосся:
Сатиновий спрей Bonacure - баночка з розпилювачем - був загалом буде непоганим засобом для догляду за волоссям, але тестування щедрої мініатюри не погнало мне одразу до крамниці за іншим. Можливо, через деякий час повторю.

Шампунь "Лошадиная грива" - шампунь, як шампунь. Нічого особливого.

Маска для волосся Mango - невдала тара. Я більше половини розляпала, коли витягала її з сумки, але загалом маска навіть дуже непогана. Можливо, повторю, коли розберусь з двома іншими масками, які терпляче чекали своєї черги.

Зволожувальна маска від Beaver - не оцінила я її, якщо чесно. І сашетка дивна - для одного разу якось забагато, для двох - замало. 


Засоби для тіла:

Викидаю майже повну банку лосьйону GoGo, який мені у Sisters' Box відправили перетермінованим. Я цього спочатку не побачила. Але вже за два тижні відчула, що величезний лосьйон змінив запах на неприємний сморід розкладеного жиру. І підказав, якими коробковими сервісами більше не користуватись.

Скраб Botanica - люблю, як він скрабує і як зволожує. Колись повернусь іще:)

Рідке мило "Лаванда" від marks and spencer - повторила б, але сумнівно, що знайду знову. Чудова була штучка для подорожей і взагалі.


Засоби для обличчя, практично на жоден з яких я не писала відгуків.

Отже - почнемо двох-тоніків спреїв Vesna від Jerelia - один для жирної-комбінованої, інший - для всіх типів шкіри. Я могла би розказати про них більше. Але це той випадок свинства, про який не можна мовчати. Мені прислали їх, коли до терміну лишалось два місяці. Я це пропустила - і в результаті без поняття, як ці засоби мали б поводити себе на шкірі обличчя. Я пшикала їх на ноги - то там зволоження було норм. І "Джерелія" втратила мене, як клієнта.

Серум Caudalie показав мені, що для мого обличчя не є обов'язковим продуктом, а всього лиш приємним бонусом. Той варіант, коли із задоволенням прийму в дар.

Велика скляна банка - бовтанка з левоміцетином - це дуже ефективний засіб. І менш агресивний, ніж бовтанка з бісептолом. Повторю, якщо лікар скаже:)

Дві гідрофільні олії - Cream Dream та Mr Scrubber - оскільки мені заборонили користуватись такого типу продуктами для вмивання, знімала ними тільки стійку матову помаду - чудово справлялись. А ще такими штуками дуже класно мити ніжну зону декольте і шию, якщо на обличчя не можна ги-ги. Якби повторювала, то швидше Cream Dream.

І заспокійливий крем Bishoff - не оцінила заспокійливу дію, але вбирається швидко, слідів не залишає.


І назвемо це декоративкою:

Мініатюра парфуму Naturelle Yves Rocher - приємний трав'яний аромат і геть ніяка стійкість. Не рекомендую. Під кінець я витирала ним окуляри...

Один із улюбленців - бальзам для губ Coconut Balm від Loveri - один з улюбленців. Запах - казковий, класно зволожує, але формат цей мене геть не влаштовує. Повторю, коли розберусь з іншими бальзамчиками.

І аля EOS від Bird - класний формат, але більше ніяких ментолових бальзамів. Досить з мене.

Ось такі в мене були порожні баночки січня. Мало хочеться повторити...

А у вас є якісь збіги з моїми? Діліться у коментарях:)

8 коментарів:

  1. Взагалі немає збігів) але я багато про що читала)
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
  2. нічого не співпало :)
    я теж сьогодні запостила порожні баночки :) також їх виявилось багато

    ВідповістиВидалити
  3. Какой ужас! Что-то систерс себя очень плохо ведут :( а лосьон вообще-то хорошо пахнет, такой легкий-легкий, на лето. Сочувствую с ним(
    И с пустышечками :)

    ВідповістиВидалити
  4. Оу... Вот систерс дали... Шампунь Лошадиная Грива повеселил :)

    ВідповістиВидалити
  5. З пустими баночками)
    Теж хотіла б спробувати серум від Caudalie. Мені ця марка подобається та й для шкірки моєї підходить)

    ВідповістиВидалити