Шукати в цьому блозі

понеділок, 16 січня 2017 р.

Маска Caudalie Glycolic Peel


Коли шкіра хоче глибокого очищення, але скрабувати її  не можна через запалення чи надмірну чутливість, у нагоді може стати отака-от мила масочка від "Кодалі".




Гліколева маска  покликана оновлювати шкіру. Вона дарує їй сяйво. Звужує пори, зменшує кількість шкірного сала, прибирає чорні точки. Ідеально для жирної шкіри упродовж року. І дуже навіть непогано для інших типів шкіри улітку.



У мене 10 мл мініатюра з красивим дерев'яним корком. Дуже економна кремова маска, до речі. Скільки юзаю, все ніяк не доб'ю.

Запах - легкий. Такий собі кремово-трав'яний. 


Мої суб'єктивні враження: після цієї маски шкіра така класно зволожена. Ніби отримала все, чого їй бракувало. Чорних точок у мене немає, тому про них говорити не можу. А от пори таки не зменшує. Не знаю взагалі жодного засобу, який зменшує пори. Та й як це можна встигнути за 10 хвилин:)



Склад:
Water, Glycerin*, Isononyl Isononanoate, Sorbitan Stearate*, Glyceryl Stearate Se*, Glycolic Acid, Cetyl Palmitate*, Cetearyl Alcohol*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Panthenol, Squalane*, Cetyl Alcohol*, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Bisabolol*, Fragrance, Benzyl Alcohol, Polysorbate 60*, Sodium Pca*, Caprylyl Glycol, Arginine, Palmitoyl Grapevine Shoot Extract*, Tocopherol*, Carbomer, Dehydroacetic Acid, Sodium Phytate*, Papain*, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol, Algin. *Plant Origin. 

У Caudalie прекрасне все, окрім ціни. Тому, мабуть, моє знайомство з цим продуктом буде тільки таким. А шкода...

А як ви глибоко очищуєте шкіру?

6 коментарів:

  1. да, цены у марки не маленькие. Я кое-что у пробовала из ассортимента, мне многое понравилось, но не до такой степени, чтобы покупать в дальнейшем

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. бренд недешевий :) а з нинішнім курсом ...
    мені бальзам подобався. аж поки не подарували еос :) виявляється, не біодермою та кодалі єдиними :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. та щось вже нічого особливо дешевого не лишилось. а еос і я хотіла б спробувати

      Видалити
  3. У меня тоже такая минька стоит- ждет своего часу. За счет её экономичности, думаю, что цена будет полностью оправданой)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. от коли нарешті доб"ю її, буду думати, чи треба воно мені ще)

      Видалити