Шукати в цьому блозі

суботу, 28 січня 2017 р.

Апетичний відновлювальний догляд для обличчя Uriage Hyseac R

Тут буде розповідь про крем, який подбав про мою, пошкоджену дерматологічними процедурами та запальним акне, шкіру. Крем з термальною водою Uriage виявився справжнім чарівником, який не тільки прибрав усілякі лущення, а й частину вторинної пігментації. І взагалі став зимовим фаворитом.



Розглянемо його більш детально. Крем Ісеак має серйозну таку картонну коробочку, у якій на стінках багатьма-багатьма мовами написано про те, який це крем чудовий. Мені його порадив лікар. Я спочатку геть не зраділа, адже 300 гривень для мого ослабленого лікування гаманця були вагомим ударом. Але втрапила в аптеці на акцію -20% і трохи втішилась.



Сам крем живе у приємній пластиковій тубі на 40 мл. І, як на мене, є ідеальним для жирної шкіри, адже має легку, але водночас поживну структуру - можна спокійно використовувати і вранці, і ввечері.

Від виробника: Миттєво заспокоює, відновлює, зволожує. Для пересушеної в результаті лікування шкіри. Некамедогенний.


Властивості: Нове покоління відновлюючого догляду Ісеак R - це ідеальне рішення для пошкодженої шкіри. Пошкодження, що виникають у результаті лікування, призводять до сухості шкіри. Комплекс церастерол-2F відновлює та посилює шкірний бар’єр, не порушуючи фізіологічні механізми. TLR2-Regul комплекс діє на недоліки та посилює захисну функцію шкіри. Збагачений термальною водою Урьяж, Ісеак R чинить миттєву заспокійливу дію та надає відчуття комфорту. Зволожена та захищена шкіра знову стає м’якою та сяючою. Нова текстура: легкий крем швидко поглинається, зволожує шкіру протягом тривалого часу, не містить жироподібних компонентів. 



Зацініть цю величезну інструкцію:)

Головні діючі речовини: TLR2-Regul комплекс, Церастерол-2F комлекс, термальна вода Урьяж, гліцерин, екстракт опунції.



 Це один із небагатьох випадків, коли крем мені сподобався геть усім. Наноситься легко, вбирається швидко. Пахне приємно - не аптекою, а саме так, як мав би пахнути хороший французький крем, яким він, зрештою, і є.

Після електрофорезу й інших мучень моя шкіра втратила майже все акне, але разом з тим багато вологи і почала лущитись. І вже після першого застосування цього крему стало легше.


Так само він дуже помічний після жорсткого хімічного пілінгу. Але, певна річ, його не можна використовувати одразу, а тільки після того, як відлущена шкіра злізе сама.


Ось такий мій кремовий герой цієї зими. А які засоби рятують вас від шкірих форс-мажорів?


2 коментарі:

  1. У меня сейчас Веледа, пользуюсь в холодное время года:)

    ВідповістиВидалити
  2. Коли я користувалась аптечною косметикою, то хотіла його брати. А потім в моє життя постуката азіатська косметика - і якось аптечна відійшла зовсім.
    Можливо, я якось перегляну серію Ур'яж і підберу крем проти зморщок :) адже цей бренд мені дуже імпонує.
    Юлічка, дякую за пост!

    ВідповістиВидалити