Шукати в цьому блозі

вівторок, 21 лютого 2017 р.

Трійка кремів для рук від Avon Care

Зараз буде довга і рожева історія про те, як я повелась на новорічний дизайн і назву "Красиві ручки". Думаю, багато хто мене розділить мою думку про те, що взимку та у міжсезоння догляд за руками - це одна велика проблема, оскільки опалення - сушить, а мороз - так взагалі дуже негативно впливає на шкіру. Розглянемо ж цю трійцю разом.





Набір "Красиві ручки" приїхав до мене у такій милій коробочці. Спочатку, як не зрозуміла, як туди могло поміститись аж три креми. Тепер знаю - треба складати валетиком і все вийде:) Але відкинемо цю рожеву мрію і йдемо далі. 


То ж у наборі "Красиві ручки": інтенсивний зволожуючий крем з бджолиним маточним молочком, гліцериновий догляд і розкішний крем з аргановою олією.


Упаковка - симпатичне поєднання кольорів зі святковими стрічечками. Кожен - 50 мл, якраз хороший формат для того, щоб кинути у сумочку.


А тепер поговоримо про те, чим же вони відрізняються. На вигляд, правда, особливо не скажеш.


Почнемо з розкішного крему з універсальною дією: руки, нігті, кутикула.

Консистенція доволі в'язка, розподіляється добре, але треба бути обережною, якщо його забагато, то просто не вбереться і залишить білі смуги. Запах - злегка солодкавий, але не схожий на ті, які мені діставались у різних арганових продуктах.

Зволоження - дуже посереднє. Для зими його малувато. Такий собі офісний крем після того, як помила руки.


Роздивитись склад можна тут:


Крем з бджолиним маточним молочком порівняно зі своїми білими братами має жовтуватий відтінок і відрізняється за консистенцією, є у ньому щось таке невловимо гелеве. Він з тих кремів, які залишають плівку, після миття він ще відчувається. Були в мене креми з подібним ефектом, доволі приємні, чого не можу сказати про цей. Але зволожує він краще, ніж розкішний аргановий. Хоча його теж бракує до зими. Так, і вбирається він не найкраще.


І тут маємо склад:


Турбота гліцерину у мене закінчився першим. Попри те, що він теж був неідеальним, з цієї трійки він мені сподобався найбільше. Мабуть, тому що має найслабший запах і краще вбирається. Це знову ж таки заслабкий крем для зими, але як варіант зволожувача після миття посуду підійде.


Склад:

Зверху: крем з бджолиним маточним молочком - він суттєво відрізняється від родичів і консистенцією і дією, нижче - гліцериновий і аргановий, які на око навіть не відрізниш.
Як показала моя практика, найкраще вони працюють разом, якщо нанести от стільки, як на свотчі і добре втерти. Але ж хто буде так бавитись? Тільки якийсь крейзанутий блогер:)


Жоден з кремів для рук Avon Care мене не вразив. Хоч на диво я й не сподівалась, але більше точно не куплю. Але тюбики потішили святковим дизайном.


А ви ведетесь на всілякі сезонні лімітки?

4 коментарі:

  1. Я іноді ведусь на сезонні лімітки :) рідко, але буває :)
    Ці креми не пробувала. Бачила, але якось не виникло бажання їх придбати.

    ВідповістиВидалити
  2. Жаль, что особого эффекта не дают. А упаковочки симпатичные ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо, что поделилась впечатлениями. Я тоже обратила на них внимание, но потом решила все-таки не покупать)

    ВідповістиВидалити
  4. Сезонные лимитки люблю) Мне нравится когда производители хотят чем-то удивить или порадовать своих покупателей. Конечно, это им не всегда удаётся, как в твоём случае. Но тут дело такое, заранее не угадаешь хорошее средство или не особо.

    ВідповістиВидалити