Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Бальзам-догляд "Пелюстки троянди" від Avon

Кому вже набридли морози? Мені-мені-мені... Моя шкіра досить спокійно сприймає холод і вітри, але от губам ця вся зимова нечисть не подобається. Сьогодні розповідатиму про маленького помічника, такого собі супермена з догляду. І ще показуватиму теплі і яскраві осінні фото, щоб ми з вами разом зігрілись.



Бальзамчик приїхав до мене восени - разом із парфумним призом від блогу Анни  - величезне дякую. Тоді я не встигла його розносити, але встигла відфоткати - помилуйтесь на цю рожеву лапусю.

Бальзами такого формату "для губ і для всього решта" у баночках-бочечках випускають багато компаній. І дуже часто це - безпрограшний варіант. Такого універсала можна всюди з собою носити - місця він не займає взагалі - 15 мл. Хоча я не люблю лазити у баночку пальцем - для мене це ранковий варіант - намастилась і побігла на роботу.


Пахне ця радість, як і мала би пахнути радість з назвою "Пелюстки троянди" - трояндовою водою. Такий легкий, ненав'язливий запах, який ніс на губах і не відчуватиме.

Консистенція у бальзаму воскувата-тягуча (гляньте на склад нижче). Я щедро набираю його на ватну паличку, а потім туди-сюди розподіляю, щоб створити такий собі щит на губах. Беру багато, але, якщо хочу додати кольорової помади, то по мінімуму, тоді макіяж добре лягає.


А ще бальзам "Пелюстки троянди" можна використовувати як вечірню губо-масочку - нанести товстим-товстим шаром і насолоджуватись тим, як бальзам потихеньку розгладжує складочки і живить суху шкіру. І при цьому повільно тане. М-м-м...


Склад у бальзаму такий: вазелін, парафін, запашник, олія рисових висівок, феноксіетанол, канделільський віск, караубський віск, капрілілгліколь, ланоліновий спирт, лецитин, бгт, соняшникова олія, соєва олія, токоферолу ацетат, аскорбілпальмітат, ретинолу пальмітат, олія квітів троянди столисної, токоферол (вітамін е), CI 77891, CI 15850,  CI 45410.

Є компоненти страшні, але є й приємні. Але все-таки не варто його їсти.


Ось такий от гарний осінній подарунок, який допомагає перезимувати:) Хоча він такий економний, що й літувати з ним будемо і, можливо, разом до наступної зими будемо.


А як ви ставитесь до засобів формату "бальзам для губ і всього решта"?

7 коментарів:

  1. Я негативно. Не люблю, когда у одного средства 150 применений и оно может работать по типу волшебной палочки )) Предпочитаю для конкретной проблемы использовать конкретное средство

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. А я от люблю, коли засіб є досить універсальним.
    От, наприклад, у чоловіків: і шампунь, і гель для душу в одному :)
    Насправді вважаю такі формати засобів дуже вдалими. Такі бальзами будуть чудовими для інших ділянок, які потребують інтенсивнішого догляду. І місця займають небагато.

    ВідповістиВидалити
  3. Я люблю универсальные средства, это удобно. Раньше когда, я была студенткой, такие средства помогали сэкономить:) Сейчас тоже их люблю, в дорогу брать удобно.

    ВідповістиВидалити
  4. Я люблю универсальные средства, обычно они эффективные, но все равно использую по 1 назначению. Мне не комфортно одно и тоже на все наносить

    ВідповістиВидалити
  5. Ніколи не користувалась подібними продуктами! Хоча, напевно, універсальність продукта- це дуже зручно)

    ВідповістиВидалити
  6. люблю я и эти бальзамчики и от Орифлейм, они кажутся одинаковыми. и формат все-в-одном мне нравится. лишь бы аромат был неярким.

    ВідповістиВидалити