Шукати в цьому блозі

четвер, 2 лютого 2017 р.

Бюджетний фаворит: спрей для волосся Dr Sante Argan Hair

Дуже рідко пишу про засоби тоді, коли вони вже закінчились. І хоч цей спрей з арганою досить довго стояв у мене коло дзеркала, все ніяк руки не доходили. Але тепер тягнути нікуди - використовую останні краплини дорогоцінного еліксиру. Дуже достойний бюджетний засіб.



Argana Hair - спрей формату легке розчісування для пошкодженого волосся. З корисного має у складі такого кератин та протеїни пшениці, які роблять все для того, щоб відновити замучене життям волосся.

"Арганова олія відновлює структуру волосся і ззовні, і зсередини. Проникаючи всередину, олія з'єднує лусочки волосся, запобігає посіченості кінчиків. Огортаючи ззовні розгладжує і надовго утримує вологу, покращуючи шовковистість та еластичність волосся. Кератин, як основний будівельний компонент волосся, заповнює порожнини на пошкоджених ділянках і захищає волосся від негативного впливу довкілля. Протеїни пшениці укріплюють і відновлюють, знижуючи ламкість волосся на 80%".


Упаковка - класна пшикалка з фіксатором, яку можна всюди тягати собою, бо займає зовсім небагато місця за рахунок такої худої банки. Об'єм - 150 мл. Вистачає надовго. В руках не ковзає, що дуже важливо для такого типу засобів.

Запах солодкавий, як у всіх засобів з аргановою олією, які мені траплялись.


Я не вважаю своє волосся пошкодженим, але через довжину воно добряче плутається. Так от цей засіб суттєво покращує розчісування. І дуже навіть згодна з пунктом про еластичність - я це відчула на собі. Волосся відживає від цієї незмивачки. Може, саме через неї у мене не січуться кінчики...

До речі, не обтяжує і не склеює. Чи не жирнить, не знаю, я використовую його переважно там, де сплуталось - а це вже на довжині.


У складі після води одразу кератин та арганова олія, кілька рослинних екстрактів та протеїни пшениці. Хімія тільки після них, що дуже радує. Треба буде ще не раз повторити цей спрей.


А які ваші улюблені бюджетні засоби?

11 коментарів:

  1. у мене ще тільки цієї серії не було) почну зі спрею)

    ВідповістиВидалити
  2. Саме сьогодні дивилася на цей спрей в магазині. Збіг? Не думаю :D Обов'язково треба спробувати. Дякую за відгук. ;)

    ⤜ My blog "Demilla". Welcome! ⤛

    ВідповістиВидалити
  3. Я сейчас пользуюсь спреем для волос Бiла Пава. Хороший, не утяжеляет волосы, в общем-то бюджетный и состав натуральный. Dr. Sante давно не покупала, но когда-то их средства для волос очень любила, потом потянуло на эксперименты)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. білу паву я б теж спробувала із задоволенням) дякую за наводку)

      Видалити
  4. Цікавий спрей. Хочу спробувати кератиновий. Але поки свої доюзаю - то Ельфа нову серію точно випустить :)

    ВідповістиВидалити
  5. Думаю варто спробувати!:)

    Буду рада дружбі блогами Julia Shkvo

    ВідповістиВидалити
  6. Мені в них дуже сподобалась кератинова серія. Тому залюбки спробувала б і цей продукт)

    ВідповістиВидалити