Шукати в цьому блозі

четвер, 16 лютого 2017 р.

Вирівнююча пандо-маска The God of Patches Mask Sheet

Маску зі смутною пандою покажу я вам сьогодні. У різних джерелах її називають то освітляючою, то вирівнюючою, здатною боротись з дрібними мімічними зморшками. Не знаю, як з усім цим, але загалом досить приємна тканинна маска.


 Маска Beyond The God of Patches Mask Sheet живе у дуже прикольному пандо-упакуванні, яке одразу змушує думати про темні кола під очима. Я хоч і читаю до ночі, та все ж намагаюсь дотримуватись сякого-такого режиму, щоб не перетворюватись у панду. 

Тому цю маску приберегла до вельми екстремального дня. Коли моє обличчя добряче намерзлось на морозі і наближалось за кольором до бурячка. Освітлювати - так освітлювати!


Не знаю, на чиї обличчя роблять ці слонячі пандячі маски, але для мого недрібного її було забагато. Тканина добре просочена, але нічого ніде не стікає - у цьому плані комфортна. Теоретично, якщо наловчитись і міцно причепити її до обличчя, то можна й займатись своїми справами. Сама не ризикнула.

Тут можна спокійно розгледіти склад маски від LG:)


Що ж ця маска зробила з моїм обличчям? Вона його добряче зволожила. Пройшло почервоніння. І взагалі наступного дня вже ніщо не нагадувало про те, що обличчя так намерзлось. А от руки ще досі пам'ятають - шкода, що в мене немає такої прекрасної масочки для них. Ех...


А ви користувались пандомаскою?

7 коментарів:

  1. Какой-то мишка совсем печальный на упаковке изображен )) Только его вид меня остановил бы от покупки маски


    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. це панда до використання маски - потім вона робить дуже позитивною)

      Видалити
  2. А пандочка така сумна :)
    Люблю корейців дуже.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. от тільки на яких панд вони такі величезні маски роблять(

      Видалити
  3. У меня несколько таких лежит, ждут своего часа. Но мне так жаль рвать панд)))

    ВідповістиВидалити