Шукати в цьому блозі

понеділок, 13 лютого 2017 р.

Green Bath Potion Fortifying від MOA - спражній релакс чи забавка не з дешевих?

Належу до тих людей, які геть зовсім не люблять валятись у ванні. Спочатку мені не вистачає терпіння її набрати, потім ніяк не вдається підібрати оптимальну температуру... і вже за кілька хвилин стає нудно і хочеться вилазити пінної води. Тому, коли одного разу у б'юті-боксі трапилась оця штукенція від МОА, я не особливо зраділа. От лежала вона, лежала і дочекалась свого зіркового часу. Прошу на огляд:)


Не далі, як у суботу я провела 9 годин на морозі - фотографувала свято зими і змагання на парапланах. І, хоч мене поїли гарячим чаєм і гріли в авто, для -16 це було слабким аргументом. Тому додому я прийшла у стані напівбурульки. Так, була вже та стадія, коли не можеш відкрити кришечку фотоапарата, щоб замінити здохлу батарею.

Тому рятувалась гарячою ванною. І дуже вчасно згадала, що у мене є такий "зміцнюючий" МОА.


Дизайн упакування мені сподобався ще коли витягала цю штукенцію з коробочки. Це ж книжечка. З текстом. Її можна читати! Книжковий маніяк потирає руки. А взагалі дуже стильно і зі смаком придумано.


Перед фотогенічністю деякої косметики важко встояти:)





МОА з перцевою м'ятою і фенхелем має наближати до нас весну. Мені він більше пахне фенхелем, мамі - м'ятою. А вам?


Кажуть, до кожного флакону додають трохи магії. Можливо, саме тому мені чи не вперше дуже добре лежалось у ванні.


 Вже з порогу зустрічає купа застережень:

  • не використовувати як масажну олію!
  • не допускати безпосереднього контакту зі шкірою - концентровані ефірні олії!
  • уникати контакту з очима!
  • не використовувати під час вагітності (якщо не помиляюсь, вагітним взагалі не рекомендують лежання у ванні)!
  • не пий мене!
Останнє особливо потішило. А ще є згадка: якщо виникне подразнення, одразу змити водою.


То ж робимо, як книжечка пише: відкручуємо симпатичний зелений флакон і виливаємо чомусь зовсім не зелену рідину у воду. Ой, як же гарно запахло. МОА не робить піни, масної плівки. Взагалі вода з ним майже не змінюється. Тільки пахне особливо.


Трав'яна ванна знімає втому і забирає біль після важкого дня, - написано у книжечці. Це не зовсім правда, мені після м'яти з фенхелем дуже захотілось спати. А нашоджені за весь день ноги вранці потім добряче нагадали про себе.


Але з цим бальзамом я добряче зігрілась, відпочила у теплій водичці... і навіть не захворіла після такого виснажливого дня. І, чесно кажучи, того вечора стан шкіри мені дуже сподобався і без скрабу, і без лосьйону для тіла. Бальзам наситив усім добрим, що мав у собі.


А що ж у складі:

Олії - соняшникова, перцевої м'яти, фенхелю, лаурет-3, олія жожоба, екстракт деревію, олія соснової хвої, олія кори берези, токоферол і хлорофіл.

Що ж до мої вражень, то застосування цього бальзаму мені загалом сподобалось. Але не змусило полюбити лежання у ванні. Але у певний момент він мені дуже допоміг. Спасибі. Але викидати 100 грн за одне лежання у ванні - а тим більше з теперішніми тарифами на гарячу воду - я не готова. Десь колись, можливо, повторю...


А ви вже спробували це чудо-зілля від МОА?

3 коментарі:

  1. Дорогувастенько, да...
    Але ж як круто!

    ВідповістиВидалити
  2. я тоже не фанат принятия ванн, но такая бутылочка есть в запасе, надо скорее пробовать, пока зима не закончилась)))

    ВідповістиВидалити