Шукати в цьому блозі

середу, 8 лютого 2017 р.

Чи ніжний крем для ніг Nizhna від Jerelia

Я з тих людей, у яких на туалетному столику рідко з'являються креми для ніг. Через карпризувату шкіру мої ноги звичайно отримують все те, що не підійшло для обличчя. Ні, вони ще не розбалувались. І сьогодні ми разом розповімо вам про "Мінеральний крем для ніг з бішофітом Nizhna".



Раніше у мене був ще один засіб із серії "Ніжна" - гель з бішофітом. Прикольна була штука розігріваюча, але консистенція зовсім не гелева, а якась ніби водичка. Хоча після тренувань йшов на ура. Швидко закінчився, на жаль.

А от крем з бішофітом очевидно мусив чекати зими, оскільки він - специфічна штукенція. Головна функція - зменшувати потовиділення. Я з цим особливих проблем не маю, але у зимовому взутті, особливо у наші екстремальні зими всяке стається. Так от - ноги сухі.


Крем живе у тюбику із відкидною кришкою у 115 мл. Люблю такі тюбики, які можна поставити і крем стікатиме до носика - більша імовірність, що все буде використане.

"Високомінералізований крем для ніг на основі бішофіту забезпечує дезодоруючу і антимікробну дію, зменшує потовиділення, запобігає грибковим захворюванням, загоює тріщинки".
Детальний склад можна проглянути на цьому фото:


А зараз розкажу вам про, як на мене, дуже дивну особливість цього крему. Він не зволожує. Отак от взагалі не зволожує. Так, для того, щоб ноги у чоботах залишались сухими - це прекрасна ідея. Але так, крем виключно денний. Для ночі потрібен інший. Денний крем для ніг - яка єресь...


Тому, якщо чесно, я навіть не знаю, як оцінити цей крем. З одною функцією він справляється прекрасно, але хотілось хоча б трішки зволоження. Хіба я так багато прошу?


А у вас бували креми для ніг, які не зволожують?

5 коментарів:

  1. Ой, згодна) мені ще денного крему для ніг тільки не вистачало)

    ВідповістиВидалити
  2. Обидно, что не оправдывает надежд:)

    ВідповістиВидалити
  3. Повний розгром :)
    На жаль, бувають і такі провальні продукти.
    І добре, що бувають такі хороші блогери, які розповідають, як воно є :)

    ВідповістиВидалити
  4. Почти как тальк для ног) Наверное, в жаркое время года и сезон балеток я бы его оценила )

    ВідповістиВидалити
  5. Мені зволожуючий крем для ніг потрібен незалежно від сезону) без нього ніяк)

    ВідповістиВидалити