Шукати в цьому блозі

вівторок, 11 квітня 2017 р.

Шампунь для всіх типів волосся Milk Yogurt від Loveri


Мене трохи замучило сумління, що майже добила баночку і досі не розповіла про дуже приємний органічний шампунь від улюблених миколаївських чарівниць. А ж на цих фото вийшло стільки сонця:) "Молочний йогурт" - дуже делікатний варіант для капризового волосся.



 Коли брала Milk Yogurt, він був одною із найсвіжіших новинок, а зараз вже має своїх прихильниць. Хоча мені більше подобається його сильніший грейпфрутовий брат, який відмиває "до скрипу", цей же дає дуже делікатне очищення, хоча добре відмиває навіть противні олійні маски, але такої мегасвіжості, як від шампуню для жирного волосся, від нього нема.

Упаковка - традиційна для Loveri - пластикова банка на 200 мл з кришечкою, дозатор, якої відкривається натиском. Шампунь достатньо рідкий, набирається без проблем. Піни дає небагато, але, як я вже писала, промиває добре. Запах справді молочний, але без звичної кислинки. Щось типу ванільного морозива, але слабенький.


У складі кілька м'яких ПАВів олій оливки, бабасу, кокоса, виноградних кісточок, концентрат йогурту, олія бабасу, рослинний емульгатор, екстракти кокоса і ванілі, шовковий гуар, молочна кислота та харчовий консервант.

Виробник обіцяє м'яке очищення, ніжний догляд, укріплення і блиск, зберігає гідроліпідний бар'єр шкіри.



 А ще покращення мікроциркуляції у шкірі голови і зменшення випадіння волосся.

У мене ніколи не було проблем із випадіння волосся, тому цей пункт пропустимо. Щодо ніжного догляду - так, дійсно, промиває ніжно, волосся плутається менше. Жирниться у моєму звичному темпі - мити треба через день. У парі з кондиціонером ще й добряче розгладжує. Жодних неприємних реакцій.


Висновок: Milk Yogurt - це ще один приємний шампунь від Loverі, але все-таки не зіб'є з верхівки п'єдесталу мого улюбленця Grapefruit Fresh.

4 коментарі: