Шукати в цьому блозі

суботу, 20 травня 2017 р.

Горіховий рай з кремом для рук Dr Sante

Крем для рук видається дуже простим і навіть прозаїчним засобом,  але ж скільки мороки з тим, щоб знайти саме той,  ідеальний варіант,  якому не бракуватиме ні зволоження,  ні живлення.  То ж далі про мою чергову спробу. А ще повихваляюсь книжковою обновкою з рукастою обкладинкою в тему:)






Я покладала на цей крем дуже великі сподівання, оскільки у ньому 10% олій і всілякі приємні штуки. А ще горіховий запах, але чи виправдав він їх...



Упаковка: загалом симпатична туба під алюміній. Зручна відкидна кришечка, крем набирається легко. Тут самі плюси.



З мінусів - блікує страшенно. І склад теж не найкращий. Дуже багато такого, від чого руки потім сохнуть ще більше. Та й, як відомо, олії - це дуже поверхневе зволоження, для насправді глибокого і тривалого ефекту потрібен більш продуманий склад. Але, кажуть, цей крем менше 20 грн коштує.


Текстура - густого такого маслянистого крему, але насправді не є він таким. Поновлювати його мені доводиться кожних дві години. Бісить. Але вбирається миттєво. Наводжу фото для наочності.



Висновки: крем мені сподобався запахом і дизайном, але зупинятись на ньому не буду. Продовжую пошуки ідеального крему, який даруватиме достатньо зволоження.

8 коментарів:

  1. А мне крем понравился, я даже подумываю над таким же, но с кокосом)

    ВідповістиВидалити
  2. Мне тоже нравится, даже муж иногда его берет:)

    ВідповістиВидалити
  3. Аромат в нього неперевершений)

    ВідповістиВидалити
  4. Крем цей не пробувала) Напевне і не візьму)

    ВідповістиВидалити