Шукати в цьому блозі

середу, 21 грудня 2016 р.

Для тих, хто не любить жорсткого - крем-скраб Botanica

Я люблю жорсткіше, але цей крем-скраб купую вже вдруге. Чи, може, втретє... Тому що він класний. І не тільки, як скраб, але й як крем. Це той варіант, коли якість на порядок вища за ціну. Гайда продовжувати знайомство нижче:)




Живе крем від "Натуральної косметики", вироблений у Києві, у м'якій пластиковій хатці з відкидною кришкою. Добувати його дуже легко. Зважайте на м'яку кремову консистенцію. Зрештою, на перший погляд він може й не здатись скрабом, адже скрабуючих частинок практично не видно. Але ви їх відчуєте, коли нанесете засіб на шкіру і помасажуєте. Це дуже ніжне відлущування.

Запах - приємний і слабкий, крем і нотка ментолу.



Цей крем-скраб не тільки відмерлий епітелій видаляє, а й покращує циркуляцію крові, активізує обмін речовин у шкірі, зміцнює стінки судин і допомагає боротись із застійними процесами. Масаж з ним дуже приємний.

Через усі ці не зовсім скрабові функції, засіб має не зовсім традиційне застосування: його потрібно нанести, помасажувати шкіру, дати увібратись (це недовго) і змити скрабуючі залишки. Дуже зручно для тих, хто не має часу чекати, поки вбереться лосьйон для тіла. Ця штукенція чудово зволожує.


У засобі доволі приємний склад з рослинними компонентами для скрабування та екстрактами кінського каштану та кави. Консервант у складі не дивує, адже термін зберігання не маленький - 18 місяців, але добре, що він в кінці списку.


І консистенція - ви бачите скабуючі частинки? І я - ні. А вони там є і дуже дієві, але для по-справжньому проблемних зон їх може бути малувато. Для стоп він буде слабким, а от ноги-спину прекрасно проскрабує.


А як ви ставитесь до кремів-скрабів?

6 коментарів:

  1. у мене є один - із Ейвон, я писала про нього - але якось я його не люблю і не розумію. мені він ніякий.
    у цього склад кращий, ніж у ейвонського. якщо знайду - то спробую :) дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. знайти його може бути складно. в нас тільки в одному магазинчик буває та й то не завжди

      Видалити
  2. Я не люблю совсем большие и жёсткие скрабирующие частицы, но и совсем уж мелкими они не должны быть, на мой взгляд.

    ВідповістиВидалити
  3. Я о такой марке и не слышала :) Пошла гуглить)

    ВідповістиВидалити