Шукати в цьому блозі

понеділок, 5 грудня 2016 р.

Сироватка для осяйної шкіри Caudalie - Vinoperfect Radiance Serum

Бренд Caudalie мені дуже подобається дизайном флаконів, складом продуктів, але страшенно не подобається цінами. От дуже сумніваюсь, що куплю собі 30 мл серуму за понад тисячу гривень, зважаючи на те, що 10 мл вистачило десь на два тижні, але про все по порядку.




Примандрував до мене цей серум у Wonderbox у доволі щедрій мініатюрі - 10 мл. Не скажу, що сироватка - сяяння для корекції кольору обличчя, - найпотрібніша річ у моїй косметичці, але в певний момент вона мене врятувала.


Упаковка - м'яка тендітна туба з кришечкою, яка закручується. Є фольгова пломба.

Засіб коректує колір обличчя, повертає сяяння та рівний тон, активно бореться з темними плямами і може попереджувати їхню появу у майбутньому. Зволожує і тонізує, бореться з вільними радикалами, стимулює синтез колагену та еластину. Завдяки безжировій формулі і підібраним компонентам, серум не викликає фото-чутливість, не сприяє появі камедонів. Сприятлива дія обумовлена додавання у склад стабілізованої молекули Вініферин, оливкового сквалана, м'яти, кмину і гальбанума.


Консистенція у серуму - правильна, дуже легка, навіть водяниста. Але серум саме таким має бути, щоб нормально лягати під крем. Звісно, це не робить його економним, на жаль...



Тут можна роздивитись склад продукту:


Мої враження. Я все відкладала цей серум до потрібніших часів і от вони прийшли. Дерматологічне лікування з підсушуючими засобами і доволі агресивними процедурами добряче вдарили по акне (що мене неймовірно тішить) і, на жаль, по моїй шкірі  і вона почала лущитись. Для жирношкірих це взагалі фантастика... а тут таке. Використовувала цю сироватку упродовж тижня під приписаний крем. І, о диво, шкіра перестала лущитись. І так, якесь там сяяння справді з'явилось. Рятівниця моя:)

Але найкраще добиватись сяйва все-таки достатньою кількістю сну і нормальним здоровим харчуванням. Дешевше буде і не ходиш голодна)


І легка крапля серуму, щоб було видно, яке ж це повітряна структура.


А ви користуєтесь серумами? Якими?

8 коментарів:

  1. Сыворотки есть в моём уходе. Но я заканчивая одну, обычно следующую беру другого производителя. Так и кожа не привыкает и есть возможность пробовать что-то новое. Caudalie пока не пробовала.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. чудова стратегія. в мене також якось таких виходить, що серум кожен раз інший

      Видалити
  2. Я дуже люблю азіатські сироватки. Там є різні цінові катеогрії, можна підібрати під себе :)
    Кодалі я поки пробувала лише бальзам для губ :) дуже крута штука, звісно. Можливо, потім на щось іще дозрію.
    Дякую за пост!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. в мене з азіатського були поки тільки маски і засоби для тіла. треба і до серумів подивитись)

      Видалити
  3. Спасибо за отзыв!Меня тоже цены отпугивают от покупки, но на скидках что-нибудь присмотреть у Кодали могу. Такой серум не пробовала, кажется) А вообще,Вера правильно описала и мою стратегию. Сыворотками пользуюсь, но постоянно разными.
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ціни такі, що ух... трохи іншу зарплату для них треба мати, але спроба мені сподобалась, буду шукати далі)

      Видалити
  4. Я вообще фанат сывороток, крем мне редко какой подходит, а вот сыворотки почти всегда и к тому же все дают эффект.

    ВідповістиВидалити
  5. Хочу спробувати марку) недарма її так хвалять!

    ВідповістиВидалити