Шукати в цьому блозі

понеділок, 19 грудня 2016 р.

За рекомендацією дерматолога для жирної проблемної шкіри: серія Effaclar від La Roche-Posay

Французька марка аптечної косметики La Roche-Posay пишається тим, що саме її найбільше рекомендують українські дерматологи. От і мені довелось з нею знайомитись саме за рекомендацією дерматолога. Наскільки ефективними виявились пінний гель для вмивання та крем, читайте далі.



Лікування страшного і болючого запального акне, яке добрий місяць не давало мені життя, певна річ, складалось не тільки з лікувальної косметики, а й з потужних антибіотиків, бовтанок і процедур. Але тільки La Roche-Posay мені хочеться залишити й надалі у своєму догляді.

У мене ось такий промонабір, з яким можна почати знайомство з маркою за 99 гривень. Миколай вже приніс повні версії - величезні банки, бо ці штуки мені навіть дуже підійшли. Пізніше буде відгук і на тонік з серії, але про нього згодом.


Отже у наборі два засоби з серії Effaclar, яка призначена для чутливої проблемної шкіри. Тут пінний гель для вмивання і крем duo +, який хоч і має вузесенький носик, але аж ніяк не локальний.


Гель для вмивання Effaclar - це просто кошмар б'юті-блогера - він настільки економний, що, схоже, не закінчиться ніколи... Жарти-жартами, але піниться він гарно, а після змивання залишає таке правильне відчуття чистоти. От просто знаєш, що шкіра готова до наступного етапу.


Тут можна роздивитись його склад:



Консистенція: густий, прозорий гель. Для вмивання достатньо краплини - піни буде достатньо. Запах аптечний, ніби якась мікстурка на травах, яка вже частково вивітрилась.
Для моєї шкіри комфортний, не пересушує.

Крем Effaclar Duo + має додаткове картонне упакування і таки має властивість закінчуватись, бо я вже добила один тюбик.



 Він надзвичайно зручний у використанні - цей тонесенький носик дозує крему стільки, скільки треба. Хоча в мене жирна шкіра, я частіше беру креми для нормальної, мала неприємності з пересушуванням. Тут цього немає. От просто-таки ідеально.


Крем має легку текстуру і чудово вбирається. Я б навіть сказала миттєво. Але от про ефективність саме його у боротьбі з акне, на жаль, сказати не можу, бо мала дуже комплексний підхід. Чорні цятки мене вже цілком покинули, але певна небажана пігментація ще залишилась. Та саме він рятував шкіру після виснажливих процедур.


Що ж до резюме: то мені дуже шкода, що я не пішла до кваліфікованого дерматолога раніше і мучила себе і свою шкіру. Хоч насправді це все могло бути значно легше і приємніше.


Попереду у мене ще один етап на шляху до красивої і здорової шкіри з цинковими препаратами та ще одною аптечною маркою. А яким був ваш шлях до ідеальної шкіри?


8 коментарів:

  1. Коли у мене були гормональні збої після двох пологів, то мене рятував цинк в таблетках і зинеріт. Косметичні засоби не допомагали тоді.
    Подруга моя від демодекозу робила довгий хімічний пілінг на два місяці (зараз це цілком можна замінити лазерним глибоким пілінгом).
    Із Ла Рош Позе я якось не подружилася, занадто сушив мою шкіру - єдине, що я від нього пам'ятаю.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. зинерит в мене був у студентські роки і тоді його було достатньо, а тут дістала якесь запалення(( і почались жахи

      Видалити
  2. Классный набор! Я бы от такого не отказалась ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  3. Меня пронесло с проблемной кожей. Вроде и жирной была очень-очень, и поры забиваются на раз. Но вот что-бы плохо совсем было- пронесло. Или интуитивно себе уход подбирала неплохой или везение в чистом виде. Тоже пробовала такой гель для умывания- приятный, но мне большое от Avene понравился ) Еще марка Uriage нравилась)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. може, ти ще не така нервова, бо в мене, думаю, і через це зі шкірою проблеми(

      Видалити
  4. О, цб марку мені теж радили)
    Шлях до гарної (хоч адалеко не бездоганної) шкіри лежав через кабінет косметолога, чистки, пілінги, кислотну косметику, зміну догляду, скраби, лазерне шліфування, вітамінки, майже рік без тональних заособів і... і я задоволена) Насправді, на кожному етапів відчувала задоволення від того, що роблю щось для своєї шкіри

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я схиляюсь до того, що все зовнішнє треба починати лікувати зсередини. своїх антибіотиків я напилась) але очищення-зволоження теж важливі, хоч і не настільки

      Видалити