Шукати в цьому блозі

понеділок, 12 грудня 2016 р.

Mango Hair Mask від LoveRi

Взимку волосся потребує особливого догляду. Моє потребує масок, але жирно-олійних не любить, тому я постійному пошуку невагомих текстур. Тож сьогодні розповідаю про легку і тропічну маску, у якій всього шість інгредієнтів.

 


На цю маску я запала з першого фото - гляньте, яка вона життєрадісна. І аж 500 мл. Хоча тара виявилась не найкращою, коли витягала з сумки, баночка висковзнула, впала і відкрилась... півбанки одразу пішло спати, а килим я відтирала добрих півгодини. Тому, якщо надумаєте купувати таку маску, будьте уважні з тарою і не тримайте її на вузькій поличці. 




Це живильна і відновлювальна маска. Якраз для моєї сухуватої довжини.

"Містить батер манго, який прекрасно живить, зволожує, відновлює та пригладжує лусочки кутикули та огортає волосся невидимою плівочкою, чим зменшує ламкість. Додає блиску, покращує розчісування і робить волосся слухняним".



Маску мені рекомендували наносити на десять хвилин після миття на злегка вологе волосся. Але, оскільки потім її з мого волосся потрібно вимивати добрих півгодини, я використовую її в інший спосіб. Наношу на всю довжину за добру години або як мінімум півгодини до миття. Моє волосся дуже добре вбирає цю маску, коли сухе, і потім з шампунем вона вимивається без жодних проблем.


Склад: органічна основа, батер манго, олія авокадо, амінокислоти шовку, амінокислоти пшениці та фітокератин.



Користуюсь маскою вже більше місяця. Які зміни я помітила:


  • довжина перестала бути такою сухою
  • волосся справді краще розчісується і загалом менше плутається
  • волосся гладкіше на дотик.
Ось таким приємним (окрім історії з банкою) було моє знайомство з новою маскою від LoveRi. Придбати її можна тут.

5 коментарів:

  1. Мне бы такая масочка не помешала. А то из-за сухости в квартире я прямо-таки вижу как волосы стали суше. Надо активно питать и увлажнять.

    ВідповістиВидалити
  2. дуже цікавий спосіб використання маски, треба собі спробувати :)
    дякую за пост!

    ВідповістиВидалити
  3. Я поки що всім чим користувалася від марки дуже задоволена. Таку масочку треба спробувати. Дуже зацікавила. Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
  4. Моє волосся теж краще вбирає маски в сухому вигляді)

    ВідповістиВидалити
  5. Очень необычный способ использования маски! Для меня, увы, не подойдет, волосы мою раз в 3-4 дня и за эти дни на них наверняка грязька и пылючка собираются. Будут мешать проникновению поьезностей из состава.
    Фото такие приятныеее *_*

    ВідповістиВидалити