Шукати в цьому блозі

вівторок, 10 січня 2017 р.

Графітовий і космічний - лак для нігтів "Експерт кольору" Avon у відтінку Галактика

Усіх з Новим роком:) Нехай Вогняний півень принесе не тільки червону помаду, а й те, що запалює вогники в очах. Виходжу зі святкової метушливої сплячки і розповідаю, з яким лаком зустрічала Новий рік, хоч зовсім й не збиралась.



Лак "Галактика" мене добряче підставив - зробила собі за тиждень до Нового року ним манікюр з наміром нафарбувати потім чимось святковішим. А з ним за тиждень нічого не сталось! Я, звісно, звичайно ходжу з лаками по 5 днів, але цей на десятий мені просто набрид. Зняла перед Різдвом.



Отже лак "Експерт кольору має стандартне картонне упакування - яке до мене, на жаль, чомусь доїхало покоцане. Пляшечка з пласким пензликом. Для мене такий варіант дуже зручний.

До речі, на пачці повно інформації для особливо цікавих.


Відтінок - космос. Ніжний графітовий перламутр, сяяння якого нагадує блиск далеких галактик. У моєму випадку нанесений у два шари, щоб виглядав точнісінько, як у баночці. Хоча цей лак конкретно не має прикрої здатності ділитись на смужки, тому і в один шар виглядає пристойно.



Виробник, до речі, обіцяє до 12 днів стійкості. Вірю. У мене на десятий день уже нігті почали відростати, а з ними естетика кудись помандрувала... але з самим лаком геть нічого не сталось. Тому, коли у кого нігті не ростуть, як на дріжджах, то це практично гель-лак по зносостійкості).

 Лаки від Ейвон мені подобаються давно, адже тільки ейвонівський лак був у мене 10 років і не засох, і не втратив здатності гарно перекривати ніготь. Взагалі ніяк візуально не змінився. Сподіваюсь, що з цим теж нічого не станеться, адже прекрасний же відтінок. Тільки трохи буденний.


А з яким манікюром ви зустрічали Новий рік?

5 коментарів:

  1. Гарненький лак) Я зустрічала з лаком essence сіро-фіолетовим

    ВідповістиВидалити
  2. у мене є точнісінько такий же колір від Ессі :) я його дуже люблю!
    а зустрічала я НР з чорними нігтиками :)

    ВідповістиВидалити
  3. Симпатичный стальной оттенок! Я без лака с декабря, настроения нет.
    У меня новые посты, заглядывай.

    ВідповістиВидалити
  4. Оу, нічого собі стійкість) Я з червоним зустрічала, є пост у блозі)
    А носити лак так довго у мене не виходить, нігті помітно відростають уже на 3-5 день від покриття.

    ВідповістиВидалити
  5. Чудовий відтінок! І стійкість вражає! Дякую що розповіла!

    ВідповістиВидалити