Шукати в цьому блозі

неділю, 26 лютого 2017 р.

Порожні баночки лютого: що хочеться купити знову, а що забути...

У січні, як ви пам'ятаєте, а як ні, то нагадаю, у мене закінчилось дуууже багато всього, тому щиро вірила, що у лютому на поличці звільниться якихось п'ять місць. Який наїв... Але що тут розбалакувати, пішли дивитись:)


Почнемо із засобів для волосся, оскільки у лютому у мене вийшов повний комплект: шампунь, кондиціонер, спрей для розчісування і спрей живильний.

У паперовому конвертику раніше жив твердий шампунь "Об'єм неролі" від Li'Zar -  мені він не підійшов, а потім його знайшла мама і залишилась ним дуже задоволена. Тому можу порадити дамам з коротким волоссям:)

Незмивачка-пробник Uniq One від Revlon. Такого маленького нещастя вистачило мені десь на тиждень. І суттєвих змін не побачила.

Кондиціоне Natural Collection з "Сільпо" за 30 гривень. Що з ним, що без нього.

Класний бюджетний спрей від Ельфи Argan Hair хочу купити знову, але в офлайнових крамницях його щось нема, тому доведеться замовляти. Ех...


Купання:) Моя улюблена частина:)

Моя остання мохітова Kvitka від Jerelia - гель для душу з пілінговими частинками. Може, я його б і повторювала, але він мені добряче набрид, та й скрабує він не найкраще. Кава - форева.

Бавлянка для ванни від MOA. Природна скупість не дозволяє мені витрачати на одне лежання у ванні 100 грн. Але із задоволенням прийму в дар:) Класна штука.

Коалячий гель для душу Isana - нарешті закінчився. Не буду кривити душею, улюбленим він для мене не був. Подобалась тільки упаковка, але за свої гроші він дуже нормальний.


 Переходимо до догляду за тілом і одинокого крему для рук:)

Освіжаюча вода-спрей від Jerelia - така собі термалка для бідних. Зовсім не сподобалась. Розпилювач занадто великі краплини видає. А на упаковці написано, що навіть макіяж можна нею поправляти. Цікаво, як...

Шоколадне обгортування від Loveri - це вже друга банка. І ще візьму, бо воно пречудове:)

Крем для рук гліцериновий від Avon. Було у наборі три креми і всі на трієчку. Не найкращий подарунок собі на Новий рік:(


Для обличчя знову закінчилась купа всього, хоча не все я використовувала за призначенням:)

Пандомаска від Beyond порятувала моє обличчя після морозного дня. Із задоволенням повторю її у менш екстремальних умовах.

Гідролат Lavender від  Loveri -рятував шкіру від пересушування в опалювальний період. Тепер хочу грейпфрутовий спробувати, бо лавандовий запах трохи приївся.

Гідрофільну олію Loveri у лютому я використовувала не за призначенням. Дерматолог заборонила вмиватись таким, тому я мила ним руки, зону декольте та сухі лікті. І мені дуже сподобалось. Якщо у вас лущиться шкіра, то гідрофільна олія не тільки добре її відмиє, а й живитиме:) А ця ще й цукерочками пахне.

Аюрведична маска Loveri - хороша маска, але наразі повторювати не планую, зараз у мене тільки біла глина з сіркою закалатана в аптеці спеціально для мене:)

І брутальна бовтанка з бісептолом - дієвий засіб, але не займайтесь самолікуванням:)


І ще кілька штук, які я не знала, куди прилаштувати:)

Спрей "чисті руки" Lucky Day - спиртяковий спрей для вбивства бактерій. Руки після нього справді відчуваються чистішими. А ще ним класно мити клавіатуру. Куплю ще. Швидше для клавіатури)

Два пробники від Avon, які у себе не закохали - солодкі Alpha і новинка Viva la Vita. Чомусь в ейвоні за всі часи мені подобався тільки парфум U, який дуже швидко зняли з виробництва.


Ось такими були мої порожні баночки лютого. А ви так само круто попрацювали у лютому?

3 коментарі:

  1. С пустышками! Классные продукты:)
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
  2. С пустышками! У меня только закончилась саше 35 мл. - маска и сыворотка для волос, отзыв тут https://svetinthesky.blogspot.ru/2017/02/naturalist-mask-for-hair-legenda-vostoka.html

    ВідповістиВидалити
  3. Хороший лютий :) продуктивний.
    У мене менш продуктивний :) але теж очікувала зеро :)

    ВідповістиВидалити