Шукати в цьому блозі

понеділок, 22 травня 2017 р.

Антицелюлітна березова олія від Weleda

Почну з того, що це не тільки березова олія, а суміш олій з різним підходом до усунення ненависної апельсинової кірки. Найкраще працює у комплекті з грубою щіткою і курсом у 2 тижні. Я ж розкажу вам про те, як користувалась мініатюрою, якої мені вистачило тільки на два дні, але ефект не забарився.


 Я не приховую того, що у мене є сяка-така зайва вага, а з нею й целюліт (хоча целюліт-то у всіх є), на щастя, завдяки більш-менш здоровому харчуванню і фізичній активності, він не особливо помітний. Але пропустити можливість побалувати себе натуральною Веледою, це ж гріх.

Баночки у 10 мл мені вистачило на чотири застосування для стегон і сідниць, отже 100 мл легко вистачило б на курс у 14 днів та деякий час потому.

От тільки, думаю, великою скляною банкою страшно орудувати у ванній.


Олійка приємно пахне чимось олійним - не березовим соком, як я спочатку думала. Вона швидко нагрівається у руці і робити нею масаж дуже приємно. Вбирається, проте, не миттєво із залишковою плівкою, яка загалом є непоганим зволоженням.

У складі: олія кісточок абрикоса, жожоба, пророщеної пшениці, суміш натуральних ефірних олій, олійна витяжка з березового листя, руксуса і листя розмарину.



Від виробника:
Олія кісточок абрикоса та олія жожоба діють у найнижчих шарах епідермісу, сприяють відновленню і нормалізації обмінних процесів. Роблять шкіру ніжною, шовковистою, доглянутою і красивою.

Олія з пророщеної пшениці пом'якшує шкіру, знімає втому, покращує загальний стан.

Олійна витяжка з березового листя допомагає вивести шлаки.

Витяжка з кореня руксуса і листя розмарину покращує кровообіг, стабілізує обмінні процеси на клітинному рівні, допомагає позбутись зайвої рідини.


Комплекс ефірних олій сприяє нормалізації мікроциркуляції крові та очищенню лімфи. Розслабляє.




Мені користуватись Веледою дуже сподобалось. Шкіру зволожує просто неймовірно, і рельєф покращився вже після першого ж застосування. Тільки от ціна понад 400 грн за 100 мл мене зупиняє.


А ви вірите в ефективність антицелюлітних засобів?

2 коментарі:

  1. Не очень верю, но использую. В комплексе с активным движением они работают или я так хочу верить😀

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже хочу вірити в такі засоби, але все рівно розумію, що без спорту та правильного харчування вони будуть не дуже дієві!

    ВідповістиВидалити