Шукати в цьому блозі

понеділок, 1 травня 2017 р.

Ідеальна маска для волосся "Броколі" від Sue Made

Як ви, мабуть, пам’ятаєте, у січні до мене примандрувала ціла коробка #бірюзовахвороба - три косметичні засоби в упаковці фантастичної краси. Раніше я вже розповідала про неймовірно пахучий батер для тіла "Мандарин", який став любов’ю з першого нюху. Сьогодні ж нарешті дійшла черга до маски для волосся, яка стала моїм беззаперечним фаворитом. Так, після неї не потрібні ні спреї для розчісування, ні зволожуючі олійки, адже олія броколі, якої у складі досить-таки багато, - це природний нешкідливий силікон.




Вся бірюзова серія живе у баночках з твердого пластику і металевими кришками. У маски є захисна мембрана, її можна побачити нижче.

З інформації на упаковці: склад і дата виготовлення. Про термін зберігання та спосіб використання нічого немає, тому методом численних спроб я вивела власний алгоритм.

Для маски броколі: що більше її потримаєш, то кращий результат буде. Тому звичайно у мене це десь година-дві. Наношу спочатку на кінчики, потім на середину, а тоді переходжу до корені і добряче втираю. Змивається вона без жодних зусиль будь-яким шампунем.

Текстура маски - жирний маслянистий крем, злегка жовтуватий. Запах теж такий маслянистий. Мені пахне броколі. На волоссі аромат капусняку не залишається.



"Натуральні олії кокосу та авокадо - одні з найкращих засобів для догляду за волоссям. У тандемі з кератином, протеїнами шовку і олією броколі природні компоненти розкривають усі свої цінні властивості: нормалізують вироблення себуму, насичують волосяні цибулинки живильними речовинами, прибирають зайву жирність волосся біля коренів та покращують їх структуру". 


До речі, про зайву жирність - чистісінька правда. Я, як і звичайно мию голову через день, але якщо раніше на другий день було помітно, що волосся вже несвіже, то з цією маскою 48 годин спокійно. І, якщо якийсь форс-мажор, то і на третій день волосся доволі презентабельне.



Склад: гідролат лимона, олія кокоса, олія авокадо, реп’яхова олія, олівем 1000, олія броколі, кератин жиророзчинний, гідролізат протеїнів шовку, зелений консервант Косгард, вітамін Е, ефірна олія імбиру, ефірна олія евкаліпту, ефірна олія гвоздики, ефірна олія апельсина, ефірна олія гіркого померанца, петігренова ефірна олія, ефірна олія мандарина, гліколевий екстракт кропиви.



Висновки:
З плюсів -

  • маска зменшує жирність волосся при коренях, а кінчики з нею вже не такі сухі
  • робить його блискучим 
  • волосся розгладжується і менше плутається.

Тобто цей засіб сміливо замінить ще два: олійку для кінчиків та спрей для розчісування.

З мінусів:

  • хотілося б бачити тут термін придатності
  • а ще спосіб використання
  • і мати можливість купити маску окремо від набору. 
Ось така маска #бірюзовахвороба, яка у мене вже майже закінчилась. Хочу ще:)

4 коментарі:

  1. Мені неодмінно тепер потрібна ця маска.
    Наскільки вона економна?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я її активно юзаю більше 3 місяців - по 2 рази на тиждень. лишилось десь на два рази. буду дуже сумувати за нею)

      Видалити
  2. Ех, так її хочу! Може щось подібне окремо від коробки зроблять

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. та варто би було, бо батер на літо - це взагалі не формат. може, помучимо їх там)

      Видалити