Шукати в цьому блозі

четвер, 24 серпня 2017 р.

А може, побути "Несамовито щасливою" з Дженні Лоусон


Furiously Happy: A Funny Book About Horrible Things - з тих ненапряжних книг, які час від часу нам потрібні, щоб відволіктись від побутової дурні, яка не приносить радості, а тільки витягує сили. Не обов’язково мати купу психічних проблем як авторка, щоб одного разу сказати собі: "Я буду несамовито щасливою". І зробити те, що сказала, а не просто сказати і далі лежати на дивані. Так, це дуже крута книжка. І вона вже є українською.



Безумовно, до Вас не раз прийде думка: "Що курив автор?". Хоча в стані авторки зовсім не обов’язково щось курити, щоб видавати на-гора несподівані асоціації (це штука яка вирізняє творчих і психічнохворих) і учоврювати такі дурниці, до яких навіть складно додуматись. З цієї книги воістину можна дізнатись дуже багато нового. Та чи варто.


А ще їй дуже пощастило з чоловіком - він не тільки терпить її божевільні ідеї, а й навіть підтримує їх. Взяти ту саму голову ведмедя, яку він подарував одержимій опудалами дружині. Але, знаєте, мене теж цікавить, що ж сталось з рештою ведмедя. Все-таки голова ж сама по собі не могла жити і нормально функціонувати. Це неймовірна історія неймовірної жінки, викладена просто неймовірно сумбурно, але від того тільки смішніше. Я хоч читала дуже багато всього різного, але й для мене тут купа несподіванок.То ж однозначно рекомендую!

1 коментар: