Шукати в цьому блозі

суботу, 16 липня 2016 р.

Крем Summer Comfort від Loveri - і для зими, і для літа

Раніше я мала окремі набори для догляду за шкірою для зими, весни-осені та літа. Відрізнялись не тільки креми, а й тоніки і вмивалки. Тепер знайшла доволі універсальні засоби. І сьогодні розповім про чудовий крем для комбінованої шкіри, який прекрасно працює і взимку, і влітку. А персик на цьому фото геть не випадково:)
Перше моє знайомство з кремом Summer Comfort відбулось... взимку. Саме з цього продукту у міні-форматі я починала своє знайомство з хендмейд-маркою з Миколаєва. Коли перший флакончик закінчився, трохи вагалась, чи замовляти наступний, але вже за тиждень помітила, що моїй шкірі дуже не вистачає цього зволожувального і водночас матуючого крему.

Але Summer Comfort  - це перш за все літній крем з хорошим захистом від сонця - SPF 30. Він добре матує, вирівнює тон, не дає шкірі втрачати вологу і пом'якшує - я все це відчула. Текстура легка, тому, думаю, підійде як база під макіяж. Я здебільшого користуюсь тільки помадою, оскільки засмагла шкіра не потребує додаткових засобів, достатньо матуючих серветок.

У складі цього приємного за всіма параметрами крему: гідролат гамелісу, арганова олія, олія насінинок полуниці, олія з кісточок манго, концентрат алое вера, екстракт огірка, шовк вівса, оксид цинку, рисова пудра, пудра полуниці, пудра перлин, пудра шовку, алантоїн та вітамін Е. Пахне теж дуже смачно.


І про упаковку - зручний пластиковий дозатор, склад, надрукований на цупкому папері, пов'язаний красивою стрічкою. Щодо об'єму, то можна замовити 30 або 50 мл крему.
Ознайомитись з асортиментом, а також замовити цей можна на сайті www.loveri.com.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар