Шукати в цьому блозі

четвер, 11 серпня 2016 р.

Антицелюлітне обгорування Strunka від Jerelia

Обгортування - одна з моїх найулюбленіших б'юті процедур. Можливо, тому що я така змерзлюха. Тому зараз буде про досить непоганий продукт, який дає свої результати.

 Обгортування Strunka - це велика баночка (250 мл) з кремом, схожим на шоколадну пасту. Пахне відповідно і дуже смачно - кавою та шоколадом. Якраз тим, що так старанно вирощує целюліт.


 Консистенція у засобу густа - бачите, як тримають сліди від моїх пальців. Strunka - з тих обгортувань, які треба наносити тонким шаром, добре розподіляючи.

Стандартна процедура займає 40 хвилин у плівці та під ковдрою. Не скажу, що Strunka дуже  розігріває - це не обгортування з червоним перцем - але використовувати її приємно.
 В основі продукту зелена та блакитна глина, екстракт ламінарії та кілька різних олій, від яких після змивання засобу залишається слабкий слід, який швидко вбирається.  
Це обгортування можна використовувати як експрес-метод перед пляжем, адже після нього десь на добу шкіра ідеально гладенька і добре зволожена. Тому інколи шкодую, що не можна обгорнути все тіло:)

На жаль, зараз у каталогах Jerelia немає цього обгортування, а я так хотіла його повторити, ще й не раз. Сподіваюсь, що компанія не зняла засіб з виробництва.

2 коментарі:

  1. Люблю глиняні обгортання) Жаль, что немає багато часу на їх постійне проведення.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. в мене та сама проблема - роблю десь раз на два тижні

      Видалити