Шукати в цьому блозі

суботу, 27 серпня 2016 р.

Бальзам для тіла мигдалевий Sweet secret

Шкіра постійно потребує зволоження, а в теплу пору це зволоження має бути ще й легким. Розповідаю про легку і солодку повітряну текстуру від польської компанії Farmona. Непоганий засіб, хоч і з недоліками.


 У мигдалевого бальзаму (точніше бальзаму "Солодкі трюфелі та мигдаль") зручна пляшечка, яка добре лягає у  долоню і хороший об’єм - 225 мл. Хороша кришечка, яка відкривається без зусиль і щільно прилягає. І дуже сильний солодкий запах.

Мені дуже подобається оригінальне гасло про солодку трапезу для тіла і думок:)


"Бальзам для тіла дбайливо і ретельно доглядає шкіру. Екстракти мигдалю і трюфелів дбайливо зволожують, пом’якшують шкіру і покращують її функції. Ніжна текстура бальзаму дарує шкірі шовковистість та відчуття м’якості, а витончений аромат мигдалю - гармонію душі і тіла" - саме таке можна знайти на упаковці.

Мене турбує фраза "покращують її функції". Які у шкіри функції? Захищати все, що під нею, від ушкоджень. До чого тут бальзам?


І це не єдине, у чому збрехав виробник. Запах аж ніяк не вишуканий. Це дуже сильний і стійкий запах кухні у кондитерській - солодюча карамель. На мені він тримається вже шість годин і, боюсь, змиється аж під душем.

Текстура у бальзаму досить густа, хоч і легка. Є темніші вкраплення - я спочатку подумала: "бальзам зі скрабом? о-о...", але це, вочевидь, ті самі "трюфелі", які вбираються так само швидко, як і сам бальзам. За це йому п’ятірка - жодних білих смуг.

Також кількості бальзаму (він має бежевий колір), як оце я необережно дістала, вистачає на дві руки - від плеча до кисті.


А от склад у бальзаму воістину страхітливий, купа всяких стареатів, мінеральна олія, запашник один із перших (не дивно, що він так пахне).... Українська етикетка не дуже якісна - попливла після того, як взяла її рукою, на якій було трохи цього бальзаму...


І висновки: зволожує мигдалевий бальзам непогано, легко наноситься, білих слідів не залишає, доволі економний.

З мінусів: дуже сильний запах, який заглушає парфуми і тримається намертво, поки його не змити, і спірний ненатуральний склад.

А якими зволожувачами для тіла користуєтесь ви? 

2 коментарі: