Шукати в цьому блозі

неділю, 19 березня 2017 р.

Відчуй себе ялинкою - скраб для ніг від "Зеленої аптеки"

Кількома днями раніше я розповідала про медово-кавовий скраб від "Зеленої аптеки" ніби-то для обличчя, а насправді швидше для тіла, зараз же буде про скраб для ніг з олією ялиці та абрикоса. У нього теж не бракує нюансів. Ну, і запах... ялинковий. Якщо хто хоче Нового року в обхід літа, то ось чудовий альтернативний варіант.



Скраб цей, як його менший братик, примандрував до мене у патріотичному "Вандербоксі", де була тільки українська косметика. У буклеті йдеться, що ціна його аж 18 гривень.  Майже, як брусок господарського мила:)

Скраб у традиційній аптечній білій тубі із хвойними малюнками, ніби з підручника ботаніки. Не фанат я цієї фішки, але пізнавально. Об'єм - 100 мл. Є алюмінієва запайка. На фото нижче видно, що від неї лишилось. Кришку треба відкручувати - мені норм.


У скрабу воістину сильний хвойний запах. Не кривитиму душею, не люблю хвойних запахів у косметиці та побутовій хімії. Тільки у лісі мені може пахнути сосною. А тут би ліпше пахло кремом, або взагалі ніяк. Але ноги досить далеко від носа, то можна терпіти.


Виробник стверджує, що засіб скрабує пудрою абрикосових кісточок. А олії ялиці, абрикоса та чайного дерева дезодорують шкіру ніг і мають антисептичну дію. А разом з тим і зволожують.

Як бачите, частинки скрабуючі, досить помітні і доволі активні, але, як на мене, для насправді проблемних стоп цього замало буде. Мої ж регулярно поскрабовані стопи і постійно змащені кремом вважають цей крем-скраб доволі непоганим. Але влітку, відчуваю, у сезон відкритого взуття, він буде неактуальним. Знову ж таки, я б швидше назвала його скрабом для тіла.


Склад: Aqua, Paraffinum liquidum, Prunus Armeniaca Seed Powder, Glycerin, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glyceryl Stearate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Abies Alba Leaf Oil, Camphor, Menthol, Acrylates/C10-30 Acryl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Parfum, Dmdm-Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional.


Для мене цей скраб не тільки для стоп, а для ніг загалом, він не жорсткий і ним можна добре промасажувати стегна, а зручний тюбик можна брати з собою всюди і не боятись, що він десь відкрутиться і щось потече. А кремова текстура одразу і зволожує. Такий собі супербюджетний засіб два в одному. 


І хоч я все-таки не в захваті від запаху, але, думаю, що ще візьму по тюбику цих кремових скрабів, коли вирушатиму у подорожі. Місця багато не займають, універсальні, на два тижні скрабування всього тіла вистачить з головою, а загубити не шкода.


А як ви ставитесь до хвойних запахів у косметиці?

5 коментарів:

  1. От хвойні мені в косметиці взагалі ніяк :) навіть в побутовій хімії їх не терплю :) лише в ароматерапії.

    ВідповістиВидалити
  2. Ще не користувалась косметикою із запахом хвої! Цікаво було б спробувати)

    ВідповістиВидалити
  3. Словила себя на мысли, что никогда не пользовалась косметикой с запахом хвои) В целом, этот аромат я люблю, но чтобы понять подходит ли он мне в косметике, стоит его сначала попробовать. Вообще, к этой марке я отношусь очень хорошо, при случае попробую скраб)

    ВідповістиВидалити
  4. Я не уверенна, что подружилась бы с ароматом, но марку очень люблю, поэтому попробовать такой скраб интересно. Действительно, он будет удобен в путешествиях!

    ВідповістиВидалити
  5. ніколи не юзала доглядові засоби з ароматом хвої)))
    цікаво буде спробувати. Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити