Шукати в цьому блозі

середу, 22 березня 2017 р.

Шовк для волосся CHI: порятунок чи дурнувата забаганка?

Десь кілька місяців тому в мене весь інстаграм був завалений цими "божественними олійками Чі", які обіцяли "голлівудські локони" і чудотворну дію навіть для найбільш замученого життям волосся. Потім Чі змінили Кардашьяни, але реклама свою справу зробила. Я таки дуже захотіла цю штучку. І ось вона у мене.



Почну одразу з того, що мені у "Чі" подобається. Те, що без жодних зусиль можна купити мінітюрну версію, якої досить для того, щоб вирішити, треба тобі таке, чи ні. І гроші невеликі, і прощання швидке.

А це те, що виготовлена олійка у Х'юстоні. Так і хочеться сказати: "Х'юстон, у нас проблеми! У нас проблеми з волоссям". 



Шовкоолійок у "Чі" дуже багато. Я обрала для себе, мабуть, найпоширенішу - відновний комплекс Silk Infusion. На якому, до речі, написано, що він для волосся та шкіри. Але піарять у нас чомусь тільки першу функцію...

Реклама обіцяє волосся як після спа-салону, адже його будуть рятувати протеїни пшениці та сої, гідролізований шовк.

На упакуванні мініатюри нічого про склад нема. Довелось шукати окремо. І чомусь у ньому не видно ніяких протеїнів...

Склад: Cyclomethicone, Dimethiconol, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Panthenol, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, Fragrance, D&C Yellow 11, D&C Red 17, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Mica, Boron Nitride Powder.


Приємно, що шовк мав фольгову пломбу. Я в нього була перша і єдина:) Але те, що отвір досить широкий і дозувати олійку незручно - це факт.

Не скажу, що маю якісь особливі проблеми з волоссям - воно нефарбоване і здорове, але як будь-яке довге на кінчиках сухувате. От з цією сухуватістю я й хотіла розібратись за допомогою "Чі".

Чемно старалась два тижні - для чистоти експерименту. Визначила, що однієї краплі, яка набирається з пляшечки, для мого волосся мало, а двох вже забагато - привіт, бурульки. Хоча тоді кінчики геть зовсім не сухі робляться, а по-справжньому таки жирні. І взагалі волосся з ним швидше втрачає свіжість. Це, як на мене, суттєвий мінус, адже кінчиків своєї мрії я все одно не отримую.


Можливо для тих, у кого геть бідне волосся і буде якась різниця з "Чі", а я зрозуміла, що продукт цей для мене геть непотрібний.

А ви користувались продуктами "Чі"?

8 коментарів:

  1. чі з кератином наче краще, хочу його спробувати. а це класична версія

    ВідповістиВидалити
  2. У меня была другая версия - в коричневом флакончике - мне нравилась, отлично сглаживает и запаивает кончики. Но накопительного эффекта я не заметила.

    ВідповістиВидалити
  3. Теж хочу, та не прямо "кров з носа")
    Мила пропіарена забаганка) Хоча, може і зміню ставлення, коли спробую)

    ВідповістиВидалити
  4. о скільки силіконів :)
    я не хотіла тоді і не хочу зараз :)

    ВідповістиВидалити
  5. в мене був спрей від цього бренду і я була в захваті, а від олійки теж не було користі.

    ВідповістиВидалити
  6. Не пробувала продукти цього бренду! Але дякую за знайомство)
    Julia Shkvo

    ВідповістиВидалити
  7. Колись давно хотіла собі цю штучку, але звернула увагу на інший догляд)

    ВідповістиВидалити
  8. Попробовать стоило :) Многим нравится, поэтому у "Чи" были шансы :)
    Но увы. А я совсем разбаловалась и перестала кончиками своими заниматься. С другой стороны я смотрю, и как-то не вижу особой разницы между кончиками сейчас и кончиками, когда я за ними старательно ухаживала)

    ВідповістиВидалити