Шукати в цьому блозі

четвер, 21 липня 2016 р.

Коробка краси від Liferia за липень - наповнення та враження

Коробки краси - це страшна річ. Кожного разу кажеш собі, що більше не замовлятимеш, а тут сервіси вигадують щось таке, що втриматись просто неможливо. І чомусь мені найважче втриматись від таких от коробок кольору фуксії.
Ця коробка особливо цікава тим, що створена у колаборації з блогером Наташа Naffy. Саме чарівна білявка відбирала засоби, які дівчата з Liferia поклали у яскраві коробочки. Розгортаємо і першою нас зустрічає знижка в інтернет-магазині. Приємний такий бонус.



Цього разу вкладка з продуктами у вигляді блокнотика перев'язаного стрічкою, а замість звичних сухуватих описів, враження від Наташа Naffy. А ще цей буклетик такий морський з хвильками, рибками і якорями. Помітно, що з Одеси:)

Почнемо розглядати зміст з найбільшого:
Гордо височіє суха олія для волосся від Dove заради якої я замовила цю коробку. Спочатку подумала, що флакон скляний, а це, як виявилось, товстий пластик. Відгук на неї напишу обов'язково згодом.
Ще одна величенька пляшечка - це багатофункціональна (5 в 1!) олійка для тіла. Хоч у пляшечці вона схожа скоріше на якусь міцелярну водичку, це таки олійка. І моїм колінам вона вже сподобалась.
Серветки з міцелярною водою для мене щось нове, але зовсім скоро стануть у нагоді - відкладаю їх до фестивальної косметички.


Ще одна пляшечка у моїй коробці - це Hyaluron 3D Tonic від Clarena. Оскільки він для сухої та зневодненої шкіри, то теж знайде своє місце у фестивальній косметичці.
Тіні Vipera мені дістались відтінку pebble - тобто камінець. Дуже світлі сірі тіні. Думаю, разом з темно-сірими з квітневої коробки з них можна зробити лайт-варіант смоукі айз. Буду експериментувати.

Добре, що Liferia керується моїм принципом масок і скрабів багато не буває і поклала в липневу коробку і те, і інше:)
Отже в мене заспокійлива маска від Bishoff. Сподіваюсь, вона ще й нерви заспокоює. Марка для мене нова і дуже цікава.
 А тепер те, чим коробка потішила мене найбільше:

Скраб для губ від BlackWell із запахом банана. Його справді хочеться скуштувати, але я тримаюсь. Скрабами для губ ніколи не користувалась, але восени, коли губи найбільше страждають від вітрів і перепадів температур, думаю, оціню переваги цього засобу.

 Фантастичною краси блиск для губ від Catrice - Infinite Shine. У мене красивий рожевий відтінок Glossip Girl. Якби вміла робити пристойні селфі, то показала б на губах. А так мусите повірити на слово, що блиск сяючий і не липучий.
Висновок: коробка крута - і я дуже тішусь, що не встояла перед спокусою:) А що з цього ви захотіли покласти у косметичку?

6 коментарів:

  1. мне понравилось наполнение коробки ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Ой, у тебя скрабик банановый и Hyaluron (вместо моего энзимного пилинга) - тоже очень интересно!) С удовольствием прочту более подробные обзоры на некоторые средства (надеюсь, будут у тебя такие :))
    А что не так с твоими селфи, Юль? :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. відгуки будуть, тільки не на серветки)

      а селфі - у мене немає фронталки, тому вирази обличчя виходять щонайменше дивні

      Видалити
  3. мне тоже наполнение понравилось:)

    ВідповістиВидалити