Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 22 липня 2016 р.

Маска для волосся Shovk від Jerelia

Маски для волосся - це те, з чим мені не щастить. Періодично купую щось нове, розчаровуюсь і повертаюсь до цієї.

Маска Shovk для нормального волосся перш за все покликана покращувати структуру волосся, робити його гладеньким і берегти від ламкості. Тут, думаю, варто сказати кілька слів про моє волосся. Так от, воно - класне:) Фото для наочності:


Отож волосся: довге (до талії), пряме, темне, нефарбоване, в міру блискуче і загалом здорове, майже не січеться. З недоліків: дуже плутається, тому що трохи в'ється. Потребує миття через день, тобто залишається презентабельним десь 48 годин. Але довге волосся схильне мати сухіші кінчики. І саме для них я купую маски.
Це вже друга моя баночка "Шовку". Коли користувалась ним вперше разом із реп'яховою олією, то розгладила волосся до такого ступеню, що жодна заколка не хотіла триматись. Та під впливом цього тандему волосся швидко масніло і потребувало миття вже щодня, а це, погодьтесь, не завжди зручно.

"Шовк" має приємну кремову структуру. Користуюсь ним звичайно раз на тиждень, і разом із серумом він дає непоганий ефект зволоження та розгладження. Щоправда, я трохи відходжу від рекомендацій виробника і користуюсь маскою так: злегка намочую волосся, наношу по всій довжині, 20 хвилин займаюсь своїми справами, а тоді добре мию голову шампунем. Виробник же радить використовувати "Шовк" після миття. Можливо, у когось це вдається, а в мене він до кінця не вимивається водою і робить волосся несвіжим.
Висновок: "Шовк" від Jerelia допоможе виправити дрібні недоліки нормального волосся, але сподіватись від нього дива не варто.

А які маски для волосся використовуєте ви?

2 коментарі:

  1. Я не пробовала у Джерелии масок для волос, мне больше нравится их серия "Khata" с бытовой химией

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мене "Хата" зовсім не вразила - пере так собі, посуд теж так собі миє, про засіб для вікон мовчу - те саме, що водою

      Видалити