Шукати в цьому блозі

четвер, 28 липня 2016 р.

Лосьйон для вмивання та сірий крем від Uspix

Хтось у моєму віці вже мучиться зі зморшками, мене ж періодично домучує проблемність шкіри. Тому сьогодні хочу розповісти про засоби, які деякі з цих проблем вирішують.

Косметична компанія Uspix відома перш за все натуральними масками з дуже коротким терміном зберігання (що є єдиним недоліком цих продуктів), але насправді виробник пропонує комплексний підхід до догляду за шкірою. Розглянемо ж засіб для очищення шкіри і локальний крем.


Почнемо з лосьйону для вмивання. Виробник характеризує його як:
"Прекрасний засіб для очищення шкіри обличчя. Рекомендується використовувати для очищення перед використанням масок і після змивання масок водою. Відмінно знімає макіяж. Має бактерицидні властивості. Нейтралізує хлор після вмивання водою".
І хоч склад доволі агресивний, змивати лосьйон не потрібно. Ефект приємний, запах - не настільки:) Шкіру не стягує і не щипає. Консистенція - білувата водичка. Як самостійний засіб для вмивання я його не сприймаю, але як додаток для гелю-гідрофільної олії-пінки навіть дуже.

Сірий крем - засіб локальної дії. Його потрібно наносити безпосередньо на запалення - за ніч підтягне і, буває, що й сліду не залишить. Для того, що подіяв найкраще, треба добре втерти.

Баночка крему - малесенька, але вистачає її десь на 2-3 місяці щоденного використання.  Лаконічний склад можна роздивитись нижче. Скажу, що крем мені дуже сподобався. Замовила вже удруге. Єдине, що ефект на моїй шкірі довго не затримується, але це наразі найкращий засіб, що у мене був.
Ознайомитись з асортиментом Uspix можна на сайті - uspix.ua.

1 коментар: