Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 8 липня 2016 р.

Wonderbox 6 - наповнення і враження

Сервісом Wonderbox я скористалась вперше. Хотіла зробити собі подарунок на день народження і вийшло, що святкувала весь місяць. Отож розпаковуємо і дивимось ближче:

У двох коробках за один місяць мені дістався сухий шампунь Batiste original. Шкода, що не з різними запахами. Є тут ще один спрей - на цей раз для обличчя від Evian. Потрібна на літо річ, коли шкіра, хоч і жирніє, але через спеку може і пересушуватись.

Є тут засіб одночасно і декоративний, і для догляду - туш і бальзам для вій від Talika. Бальзам з аплікатором, який швидше підійшов би для блиску для губ. У туші - вкорочена щіточка. Загалом, продукт цікавий і якраз мені на часі.

І дуже несподіваний продукт - шкарпетки. Так справжнісінькі шкарпетки для педикюру, покликані видалити огрубілу шкіру за якихось дві години носіння. Почекають до серпня, коли мої стопи будуть вбиті босоніжками.

Переходимо до найяскравішої частини коробки - шампуня і кондиціонера Angel. Зручний тревел-формат, якого мало б цілком вистачити для ґрунтовного тестування. Думаю, продукти для фарбованого волосся поширюються на фарбоване хною волосся.

Пакетик від Guam я шукала так довго, що навіть подумала, що його не поклали. Якось не очікувала, що стік такий дрібненький. Поки що не пробувала його, бо маю трохи напружений період, коли не експериментую з невідомим:)
Якось я знала, що у коробочці буде скраб від Mr. Scrubber - інтуїція, можливо. Чи ясновидіння:) Але він тут є, чим мене дуже тішить. Дуже люблю скраби різних форматів, але такого ще не мала. В передчутті.
Глибоко очищувальна маска від Caudalie теж мене тішить неймовірно, бо масок, як і скрабів багато не буває.
А ще на цьому фото є консилер доволі універсального відтінку W7, який, проте, зараз не підходить до моєї засмаглої від урбан-туризму шкіри.
Зірку коробочки я лишила на останок - це парфум 212 Vip Rose від Carolina Hererra. Класний літній вечірній аромат, який підходить до красивої сукні і келиха вина десь на відкритій терасі. Оскільки аромати мені швидко набридають, то формат мініатюр вважаю найкращим.
І бонуси: мініатюра крему від недоліків від Eucerin, два пакетики однаковісінького крему від Weleda, маска для волосся від Beaver, а також шампунь та бальзам від Dancoly.
Висновок: сервісом Wonderbox я ще обов'язково скористаюсь.

А як вам таке наповнення?

3 коментарі:

  1. Коробочка вышла очень крутой! Вандербокс в этот раз молодцы,я прям жалею, что пропустила( Юля, из пожеланий- у тебя шапка блога ооочень большая) ее бы чуть поменьше сделать)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, коробка крута, після неї хочеться ще не раз скористатись сервісом)
      я працюю над дизайном, але ще не у всьому розібралась( дякую, що читаєш)

      Видалити
    2. О, вот теперь хорошо выглядит :)

      Видалити