Шукати в цьому блозі

середу, 24 серпня 2016 р.

Королівський синій - відтінок № 22 Maxi Color

Стільки лаків красивих і різних, але різних все-таки більше. Але тут буде про неймовірно красивий синій відтінок Pro Color від Maxi Color. Саме через нього я відступила від свого лакового мораторію (так, у мене десь три десятки тюбиків)...



Отже наш красивий синій відтінок № 22 у вельми простому флакончику об’ємом у 10 мл. Етикета трохи кривувата, але чого чекати чудес від лаку за 15 грн, зробленого у Боярці.

У лаку дуже товстий пензлик - за раз набирає стільки, що можна два нігті профарбувати. Пензлик не особливо гнучкий, тому потребує певної обережності.


Якщо наносити лак одним шаром, то виглядатиме він, як на оцій фото у тюбику - якийсь навіть злегка блакитний.

А тут можна подивитись як виглядає у хмарну погоду (або ж приміщенні) лак у два шари плюс топ. Справжній королівський синій з перламутровими переливами. На вказівному та безіменному пальцях трохи чорно-білого гліттера від Farmasi, про який маю намір написати у порожніх баночках. 


Склад у лаку дуже страхітливий: етилацетат, бутилацетат, нітроцелюлоза, адипінова кислота, неопентіл гліколь, триметиловий сополімер ангідриду, ацетил трибутил цитрат, ізопропіловий спирт.

Цікаво, що з усієї цієї хімії дає такий красивий колір...


А ви фарбуєте нігті синім?

4 коментарі: