Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 19 серпня 2016 р.

У пошуках ідеального фіолетового - лак №44 від Iren Bukur

В мене слабкість до фіолетового, а особливо до фіолетових лаків, тому сьогодні розповім про один з неймовірно красивих відтінків, який тримається на моїх нігтях добрих 5 днів. Але найприємніше, мабуть, те, що він українського виробництва.

Як саме виглядає відтінок № 44 найкраще видно на фото нижче. Це теплий фіолетовий з дрібним перламутровим блиском. Лак позиціонують як професійний.

Флакон просто величезний - 15 мл. Мені дуже подобається корочок з пористою поверхнею, який можна відкрутити навіть зі щойно намальованими нігтями - він не ковзає. Щоправда, на упаковці немає складу.

Пензлик зручної довжини. Мабуть, найулюбленіший у моїй загалом немаленькій колекції лаків. Його не треба набирати двічі, щоб профарбувати ніготь.
Лак у мене вже майже рік і за цей час не став гуснути, та й загалом ніяк не змінився.
Стійкість - дуже посередня, якщо окрім нього не використовувати нічого. Це буде два дні. Я звикла всіляко продовжувати життя лакові, тому використовую прозорий вітамінний комплекс як базу, тоді два шари кольору і мій особистий секрет - прозорий лак nail pro від Avon в якості топу (а ще це додає своєрідної глибини кольору). Тоді разом виходить 5 днів, хоча п'ятий це вже такий втомлений манікюр...
Якщо оцінювати цей лак за п'ятибальною шкалою, то буде 4+. Головним плюсом назву колір, головним мінусом - посередню стійкість.
А у вас вже було знайомство з косметикою Iren Bukur?

3 коментарі:

  1. Я теж фанат фіолетових лаків) А упакування цього дуже нагадує ОРІ)

    ВідповістиВидалити
  2. Ох, надзвичайний колір! Обожнюю фіолетовий і цей лак віглядає чарівно...але шкода, що стійкість не дуже гарна. http://linasjoy.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити