Шукати в цьому блозі

четвер, 4 серпня 2016 р.

Відпусткова косметичка - необхідний мінімум

Я звикла подорожувати з невеликим наплічником. І, оскільки у моїх маршрутах часто багато пересадок, доводиться думати над тим, як зробити багаж максимально легким. Тож пропоную переглянути мій мінімалістичний варіант дорожньої косметички.

Усе це, окрім термальної води, серветок та санітайзера влізло в маленьку косметичку:)

Спочатку розглянемо невеликий блок "очищення - тонізування". Тут у мене гідрофільна олія від Cream Dream у малому форматі - 25 мл і велика банка тоніка NS, який мені подобається всім, крім запаху. Але відпустка - це той варіант, коли засоби мають бути перевірені.
 Трохи більше засобів для зволоження. Остання моя відпустка пройшла у Києві на фестивалі, де було +36, і термальна вода від Evian мене неабияк рятувала. Крем для обличчя від Loveri, який звичайно трохи жирнуватий для моєї шкіри, теж дуже згодився -  для зволоження обличчя, рук, стоп... Сірий крем Uspix їздить зі мною всюди. І ментоловий бальзам для губ у футлярі кольору морської хвилі - дає добре зволоження і зручно наноситься.
Засобів для волосся звичайно беру тільки два. Тут мене шампунь "Кучерики Афродіти", який, окрім невеликого об'єму, більше плюсів не має, і серум від Loveri, який допомагає з розчісуванням і рятує волосся від сонця. 
 Одинокий засіб для миття - це глибоко зволожуючий гель для миття рук від Marks&Spencer, який став для мене і гелем для душу - прекрасна штука. Сподіваюсь, ще колись на неї натраплю.
 І експрес-очищення - серветки з міцелярною водою та спрей "чисті руки" - постійні жителі моєї сумки.
А скільки косметики у відпустку берете ви?



9 коментарів:

  1. а декоративку совсем не берешь?

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. цього разу не брала нічого, бо чекала на спеку. але косметичка кожного разу залежить від того, з ким їхати і навіщо)

      Видалити
  2. Дождалась!) Да, минималист ты знатный))))
    Кучерики Афродіти - просто прелесть шампунь *_*
    ПО поводу лаванды - не знала, что Marks&Spencer выпускают ещё и косметическую линию) Здорово :) И вообще продукт интересный и универсальный.
    Спасибо за обзор, Юля!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мені "Кучерики" геть зовсім не підходять(( наступного разу буду брати у відпустку щось з перевіреного, а не це.

      за Marks&Spencer я теж не знала. натрапила на цей тюбик у стоковому магазині. думала-думала, чи варто в такому місці брати косметику... але запах пересилив сумніви) чудова річ виявилась

      Видалити
  3. Очень минималистично ) А эти шампуни я крутила в руках- так и знала, что они не очень. Но обьем средств радует. За то у тебя будет крутая бутылочка,куда перельешь более удачный шампунь)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ні, Дашо, я ту пляшечку викину - погані асоціації(( шампунь, після якого не особливо помітно, що волосся було мите - це жах(

      Видалити
  4. Я на відпочинок стараюся брати якнайбільше пробників. Так місця більше) Але стараюся брати перевірені продукти, навіть шампунь з бальзамом переливаю)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мене цей шампунь навчив, що таки треба переливати) пробники - це чудово, але в мене чомусь тільки креми полишались(

      Видалити
  5. Я на відпочинок стараюся брати якнайбільше пробників. Так місця більше) Але стараюся брати перевірені продукти, навіть шампунь з бальзамом переливаю)

    ВідповістиВидалити