Шукати в цьому блозі

вівторок, 16 серпня 2016 р.

Вмивалка Clear It Up від Lumene

Я теж з тих, хто  обов'язково привозить якусь косметику з подорожей. От і з Литви притібила вмивалку від Lumene (знаю, що вона фінська, але з Литви до Фінляндії ближче). Придбала її в місцевому аналозі Watsons, який називається Drogas (дизайн геть такий самісінький і там, до речі, можна купити нашу "Ельфу"). Оскільки ця вмивалка тепер з'явилась і в наших офлайнових магазинах, то саме час поговорити про неї детальніше.

Вмивалка Clear It Up - це гель-скраб 2 в 1, призначений для щоденного глибокого очищення. Після нього рекомендують використовувати тонер та матуючий крем, які чомусь блакитні, а не такі зеленолітні.
Упаковка - солідна туба (150 мл) життєрадісного салатового кольору з приємного на дотик м'якого пластику. Відкидна кришечка відкривається дуже легко і добре прилягає.

На жаль, мені не вдалось, як слід сфотографувати консистенцію, тому опишу.  Clear It Up - прозорий гель зі скрабуючими кульками-гранулами, які геть не дряпають шкіру. Навіть горошина дає стільки піни, що цілком вистачає, щоб вимити обличчя, шию, руки...
Пахне гель Фінляндією (це, звісно, моє бачення), тобто свіжістю, лісом, травами, болотами, комарами.
А що вразило мене найбільше - це охолоджуючий ефект, який зберігався на моїй шкірі у спеку до трьох годин! Мабуть, це все свіжість від арктичних рослин, заявлених у складі. Арктичного платана, якщо бути точною.
Фото спеціально для тих, хто хоче почитати інформацію про продукт литовською:)
А загалом при регулярному застосуванні Lumene (зранку і ввечері) обіцяє позбавити від чорних точок і всіляких недоліків, оскільки чудово і глибоко все очищує.
Склад у продукту не найнатуральніший, але декларують, що там немає парабенів, формальдегіду, мінеральних олій і барвників.
Наразі після двох тижнів застосування враження від цієї вмивалки у мене тільки позитивні. Подумую згодом купити тонер і крем.

А з якими продуктами Lumene знайомі ви?

6 коментарів:

  1. Від Lumene у мене СС крем, був лак та змивка для водостійкої косметики, усе підійшло)

    ВідповістиВидалити
  2. Люмене мне нравится, хотя их умывалок еще не пробовала ))

    ВідповістиВидалити
  3. И я уже вот года два как хочу кремушек их ночной :) Умывалочка дружественная, мне нравится по описанию)

    ВідповістиВидалити