Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

Бальзам для губ Coconut Balm від Loveri

У мене з дитинства дуже трепетне ставлення до догляду за губами і любов до морозних прогулянок. Взимку мама ніколи не жаліла на мене "гігієнічки", але тоді й близько не було таких смаковито пахучих помадок, як цей танучий бальзам.


Кокосовий бальзам Loveri пакує у гарненькі бочечки по 15 мл. Продукт позиціонують не тільки як суто бальзам для губ, а й як крем для сухих ділянок. Ним можна спокійно зволожувати і лікті, і сухі долоні.

У бальзаму дві кришечки - зовнішня, яка щільно закручується, і внутрішня, яка швидше служить захисною мембраною.


Чесно кажучи, я найбільше люблю бальзами у стіках. Залазити пальцем до баночки - ні... Але заради цього бальзаму я завела спеціальну пачечку ватних паличок. Зрештою, такий формат упакування зумовлений тим, що тануча консистенція бальзаму занадто м'яка для стіка. А кому потрібні зламані стіки?

Основними інгредієнтами бальзаму є кокосова олія, бджолиний вік та ланолін - природні та безпечні складники.


Бальзам розгладжує складочки і зволожує губи. Добре захищає від вітру і сонця. Ще не знаю, як працює на морозі. Але як база під помаду - прекрасний вибір.


Бальзам миттєво тане на губах, залишаючи лише легкий блиск та аромат кокоса. Якщо гуляю, поновлюю його десь кожних дві години.
Цей бальзам - один із моїх фаворитів за зволоження і аромат. Купити його можна тут.

А якому формату бальзамів надаєте перевагу ви?

2 коментарі:

  1. Дуже люблю бальзами для губ! Звичайно, надаю перевагу стіковим, але є і такі хороші, яким пробачаю їх негігієнічне упакування. Цей мене дуже зацікавив, придивлюся)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. рекомендую. я люблю все з кокосом - то він мені особливо до смаку)

      Видалити