Шукати в цьому блозі

четвер, 18 серпня 2016 р.

Спрей для волосся "Лайм" від Dushka

Довге волосся - це дуже красиво, але й мороки з ним багато. Ось уже три роки я відрощую і зараз воно до талії. Але додалась проблема - розчісування. Сьогодні розповім, як зменшила час розчісування з 15 хвилин до 5!




 Почну, мабуть, зі свого фото, щоб ви оцінили масштаби катастрофи. Моє волосся густе, довге, за структурою доволі тонке, трохи в'ється, але загалом пряме. І дуже любить плутатись. Дуже. А ще страшенно довго сохне, тому, як правило, усю ніч. Часом буває вологим і зранку.

Щоб не травмувати волосся, ніколи не розчісую його у вологому стані. Мабуть, тому маю після миття атракціон "розчеши мене повністю" хвилин на 20. Вже перепробувала добрий десяток спреїв, але кожному чогось бракувало. Оскільки у Тернополі відкрився фірмовий магазинчик ароматної "Душки", вирішила спробувати щастя ще раз.

Спрей "Лайм" якраз і призначений для розчісування неслухняного волосся. Флакончик - 50мл з кришечкою, яка добре прилягає - не загубиться. Етикетка з традиційною душко-шкалою ... і чорна стрічка!
 Пахне мені спрей "Лайм" лимонною кислотою з пакетика. На щастя, запах як для Dushka доволі слабкий і швидко вивітрюється. До речі, спрей потрібно струшувати перед використанням, оскільки він не зовсім однорідний - зверху видно, як розшаровується.
Склад спрею приємно короткий. Тут є: гідролат лаванди, олія жожоба, ефірна олія лайму та екоконсервант.
Скажу одразу - не дотримуюсь рекомендації виробника, оскільки розпилюю спрей не на вологе, а на сухе волосся. І він працює:)
 Який ефект дає мені спрей "Лайм"?
  • робить волосся гладеньким і воно справді розчісується значно краще
  • добре зволожує - за два тижні почала забувати про сухуваті кінчики
  • наступного дня після використання спрею волосся плутається вже менше.
То ж мій вердикт: спрей "Лайм" від Dushka працює і досить ефективно. Хороша покупка, хоч і спонтанна.

А ви використовуєте спреї для розчісування волосся?

5 коментарів:

  1. У мене не надто довге волосся, тому особливих проблем з розчісуванням не маю.
    А от для кінчиків, мжна придбати)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. коли мала на 15 см коротше волосся, теж спреями для розчісування не бавилась, а тепер це стало необхідністю. у Душка є щось окреме таки для кінчиків

      Видалити
  2. Я никогда не использовала подобные средства, хотя волосы у меня были когда-то до попы )) И я их без проблем расчесывала

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дуже від структури волосся залежить і шампунів. в мене зараз такі, що добре промивають і довго лишають волосся чистим, але плутають страшенно

      Видалити
  3. У каждой женщины свои предпочтения когда речь заходит за спрей для волос, но это и правильно, у каждой свой опыт и свои волосы

    ВідповістиВидалити