Шукати в цьому блозі

суботу, 20 серпня 2016 р.

Система для вмивання Glossy skin від Li'Zar

Для мене вмивання дуже важлива процедура, яка закладає фундамент для вигляду на весь день. І, оскільки моя білкова дієта впливає на шкіру геть не позитивно, вирішила скористатись "важкою артилерію" родом зі Сходу - системою для вмивання Glossy skin від київської хендмейд-компанії Li'Zar, у складі якою олія для вмивання Grape coctail та убтан.


Li'Zar доставляють свою продукцію у таких пречудових коробочках, перев’язаних смарагдовою стрічкою. Береш у руки - і одразу душа радіє. Я не втрималась і вже так гарно зав’язати не змогла. У цій коробочці ще був твердий шампунь, про який я обов’язково напишу згодом.

Сама ж спа-система - це великий крафтовий пакет з убтаном, скляна пляшечка з олією та інструкція, що ж цим всім робити.

Виробники говорять, що запозичили ідею на Сході, де жінки довше зберігають молодість шкіри через те, що перетворюють догляд за шкірою у справжній ритуал. Я ритуали люблю і мати гарну шкіру хочу.

 

Отож ритуал з системою для вмивання Glossy skin виглядає так: змочити обличчя водою, розтерти у долонях кілька крапель олії, нанести масажними рухами на обличчя і добряче промасажувати, залишити на кілька хвилин. 

За цей час якраз можна приготувати убтан - до столової ложки порошку я додаю ложку теплої води - цього достатньо, щоб утворилась густа кашка, яка не розтікатиметься. Цю зелену красу треба нанести поверх олії і зачекати кілька хвилин. 

Коли ви змиваєте убтан, він ніжно скрабує шкіру. Чесно кажучи, таке скрабування приємніше, ніж у більшості скрабів і пілінгів для обличчя, як у мене були.

Розглянемо ж конкретно, з чого складаються олія та убтан.

Олія не дарма називається виноградний коктейль, адже першою у складі йде олія виноградних кісточок, далі олії мигдалю та макадамії, вітамін Е та ефірна олія іланг-ілангу.

Запах в олії віддалено виноградний і що особливо приємно майже непомітний.


У складі убтану трав’яні та деревні пудри і навіть спеції. Читайте самі: 


Оцінити помол убтану можна тут. Можу порівняти з борошном - дуже дрібно. Це навіть не плюс, а величезний плюсище, адже такі частинки просто не можу травмувати шкіру, навіть якщо дуже постаратись.

Які ж зміни у своїй шкірі я побачила після трьох тижнів застосування спа-системи?

  • покращилась структура - звузились пори (шкіра у мене комбінована і проблемна)
  • система допомогла трохи прибирати вже наявні запалення і нові не з’явились
  • вона достатньо зволожує, тому дозволяє не забивати шкіру важкими кремами
  • шкіра довше залишається свіжою - є своєрідний матуючий ефект.
Тому загальний висновок - система дуже достойна.  І економна, адже за місяць (на жаль, трохи з перервами) я витратила трохи менше третини олії і убтану.

Та маю зауваження: якщо ви виберете для себе цю систему, знайдіть для неї місце для зберігання не у ванній, адже пакет може набрати вологи і розмокнути, а скляна пляшечка - розбитись об плитку. Моя займає чільне місце на поличці з кремами і тоніками:)

Ознайомитись з продукцією Li'Zar.

А ви знайомі з косметикою Li'Zar?


4 коментарі:

  1. Какая замечательная система! Я пару лет назад сходила с ума по убтанам - мешала "каши" всякие, нравилось шаманить, но сейчас обленилась, только гидрофильное масло осталось и пенка или гель =)

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за интересный пост в блоге!

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити