Шукати в цьому блозі

понеділок, 15 серпня 2016 р.

Душ-пілінг для тіла Kvitka від Jerelia

Скрабний маніяк знову тут і розповідатиме про, на його думку, найвдаліший продукт української марки Jerelia. Душ-пілінг для тіла Kvitka - це справді і гель, і пілінг, а не щось одне, як часто трапляється у таких продуктів.


"Квітку" "Джерелія випускає у милих кругленьких баночках по 270 мл з трьома смаками варіантами: червоний - полуниця з цукром, зелений - мохіто лайм з м'ятою та коричневий - шоколад з лісовим горіхом. Білі кришечки зручно відкриваються натиском, а сама баночка стійка, з рук не вислизає.
Трохи від виробника: "Оновлюючий душ-пілінг дозволяє поєднати етапи очищення та пілінгу в одну приємну процедуру".

Як застосовувати: Нанести невелику кількість душу-пілінгу на долоню або вологу губку та круговими рухами масажувати шкіру протягом 2–3 хвилин, приділяючи особливу увагу зоні стегон та живота. Змити теплою водою.
 Шоколадна квітка має найсмачніший і найсильніший аромат. Пахне шоколадними цукерками, ще й так, що страшенно хочеться скуштувати. Власне, з цього гелю я й починала знайомство з серією. Одразу захотілось іще.
Квітка-мохіто дуже схожа за ківі - зелена м'якоть, чорні скрабуючі зернята. Запах у неї з усіх трьох найслабкіший і, як на мене, найніжніший. На її прикладі й покажу страшненький для любителів натурального склад:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Polyethylen powder, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Coconut Scrub Agent, Sorbitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, 5-Chlor-2-Methyl-4-Isotiazolinone-3-onе, EDTA, Citrus aurantifolia Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Extract, Cymbopogon Citratus Oil, Citric Acid, Colouring agent: CI 191420, СІ 42090.
Полуниця з цукром - це золота середина по аромату. Пахне, як і називається, солодко і смачно. Наразі мій улюблений варіант.
А тут можна роздивитись, якого приблизно розміру скрабуючі частинки у "Квітки" - вони там, до речі, різного розміру: чорні більшенькі, а білі - дрібніші.
"Квітка" скрабує добре, піни дає небагато. Жирного фінішу не залишає, тому додатково змивати її чимось не треба. Шкіру не дряпає, що теж вельми важливо. Я переважно користуюсь "Квіткою" тоді, коли готую шкіру до обгортувань.

Висновок: використала вже чотири баночки "Квіток" і думаю купити ще. Один із найулюбленіших продуктів для купання.

А ви любите пілінг-гелі для душу?

2 коментарі: