Шукати в цьому блозі

вівторок, 23 серпня 2016 р.

Майже нюд - помада у відтінку Lilac від Glossip make up

Це сталось - нарешті у моєму блозі пост з декоративною косметикою. Звичайно я роблю акцент на губи, тому що акцент на очі вже зробили окуляри. І сьогодні розповідатимуть про один з улюблених майже нюдових відтінків, а ще, як коробка краси Liferia догодила мені з помадою.


Помада приїхала до мене у коробочці Bright Days.


Відтінок Lilac ні разу не ліловий. Мені він видається швидше холодно-рожевим.

Помада запакована у лаконічну сріблясту картонну коробочку у тон самого стіка. Мені такий вузький формат стіка завжди подобався - підходить і дівчатам з тонкими губами, і з повними.

Відкривається легко, закривається з фірмовим "клац".

У мене відтінок № 7. А ще тут написано, що помада приїхала з самого Мілану. Я теж в Мілані бувала, тому у нас багато спільного:)

Помада дуже дрібно перламутрова і злегка пігментована - ось у мене на руці вона нашарована 5 разів, щоб хоч якось спіймати колір. Найточніше він переданий у нижній частині фото.

І так, помада добре нашаровується, не збивається, білих смужок не лишає. І з'їдається безслідно. Стійкість - дві години. Легко знімається навіть звичайною серветкою.

На губах вона дає легке сяйво (саме сяйво, а не блиск) - трошки більше, ніж бальзам для губ. Як на мене, ідеально для повсякденного макіяжу на роботу. Але для тих, хто любить щось яскравіше, відтінок Lilac звісно стане розчаруванням.

8 коментарів:

  1. Красивый и цвет и упаковка у помады. Мне тоже нравятся такие тонкие стержни- удобно) И губы у тебя очень красивые. Только куда фокус убежал с них?)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. в мене з селфі ніяк не складається( вибрала це фото, тому що колір вийшов більш-менш, як справжній)

      Видалити
  2. Спасибо за хороший пост в блоге ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  3. Надзвичайно ніжний та приємний колір! На кожен день навіть я б носила таку помаду =)

    ВідповістиВидалити