Шукати в цьому блозі

середу, 10 серпня 2016 р.

Скраб Mr Scrubber - Love Your Skin

А ви вже бачили в інстаграмі тіла, щедро присипані кавовим скрабом Mr Scrubber? Я такого фото не робила, але збираюсь розповісти саме про цей скраб, бо слоган у нього "люби свою шкіру" - більше, ніж правильний.


Mr Scrubber пакує свої кавові скраби у лаконічні темні пакети по 200 грамів. У мене, як бачите, тестер "Солодка ягідка" з 7 цінними оліями і рожевою гімалайською сіллю. М-м-м-м... Розпаковуємо і вдихаємо аромат кави і чогось віддалено ягідного. Скрабний маніяк тішиться і потирає руки.

За описом цей скраб ледь не панацея від усіх бід: очищає шкіру від змертвілих клітин, тонізує, підтягує і насичує корисними речовинами, бореться з целюлітом і зменшує розтяжки.
У складі і робуста, і арабіка, а ще олії виноградних кісточок, макадії, ши, оливи, авокадо, персикових кісточок, арганове, тростинний цукор, гімалайська сіль, вітамін Е і аромат з самої Франції...

Мені набирати скраб з пакета незручно, тому пересипала у баночку. На цьому фото можна побачити, як він помелений - дрібно і навіть вкраплення солі і цукру не роблять його неоднорідним.
Скраб потрібно наносити на вологу шкіру масажними рухами, добряче промасажувати тіло і залишити на 5 хвилин, щоб віддав всі свої цінні олії. Застосовувати двічі на тиждень. А я б хоч кожен день)
Після змивання скрабу на шкірі залишається слід від олій. Я сприймаю це як додаткове зволоження або ж замість лосьйону, але таке, зрештою, подобається не всім.

Який ефект від Mr Scrubber я бачу? Ніжно очищує, робити масаж ним - одне задоволення. У мене, як у справжнього скрабного маніяка, нема загрубілої шкіри, тому не скажу, чи бореться з нею. Целюліту як такого теж немає особливо - спорт, правильна їжа і... скраби. Тому, думаю, виробникам загалом можна повірити.

Наразі мені дуже сподобався скраб від Mr Scrubber - це перший кавовий скраб, який я не готувала сама. Він лагідніший, ніж цукрово-сольові, і має приємний аромат.

А як ви ставитесь до кавових скрабів?

9 коментарів:

  1. Кофейные скрабы - это моя давняя страсть, люблю их очень. У меня ещё ни один кофейный скраб не выслаз недовольства)
    Вот этот тоже интересный, я бы с радостью попробовала. Спасибо, Юль!

    ВідповістиВидалити
  2. Кофейные скрабы - это моя давняя страсть, люблю их очень. У меня ещё ни один кофейный скраб не выслаз недовольства)
    Вот этот тоже интересный, я бы с радостью попробовала. Спасибо, Юль!

    ВідповістиВидалити
  3. У меня похожие скрабы другой марки, но они не сухие, а с добавлением масла. Поэтому их сразу нужно на кожу наносить )) Вообще, очень люблю кофейные скрабы и сама их периодически делаю

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а в мене от не виходить так дрібно помолоти, як це зробів містер Скраббер)

      Видалити
  4. Обожнюю кавові скраби) Та покупні мене цікавлять тільки за наявності хороших олійок у складі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. тут пристойний склад, думаю про повнорозмірний варіант)

      Видалити
  5. Класний) Скраб з оліями - саме задоволення. А пакетик справді ідентичний до Joko Blend!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. і в BlackWell схоже упакування. щось з кавовими скрабами геть не заморочуються)

      Видалити