Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

Суха олія Tonic Body Dry Oil від Loveri

Мені влітку не хочеться важких лосьйонів та кремів для тіла, тому шукаю альтернативні засоби для зволоження. Одним із таких стала суха олія від Loveri, яка особливо буде цікава тим, хто на дієті, займається спортом або планує мати діток, або вже й має:)



Tonic Body Dry Oil  - універсальний засіб для тих, хто хоче мати тіло мрії, бо вона і зволожує, і підтягує, і взагалі тримає шкіру у тонусі. Але про це згодом.

Отже олійка сонячного кольору з блискітками у Loveri в вигляді зручного спрею малого формату - 30 мл. Дозатор-розпилювач зручний, за один пшик можна дістати олійки, якої вистачить, скажімо, на передпліччя.

Запаху олійки чудовий - щось солодко-східно-смачне. І я невипадково фотографую її на фоні спортивного бюстика.
Дами, які сиділи на дієтах чи активно займались спортом, знають, що першими у будь-якому схудненні страждають груди. Вони можуть втратити в об'ємі чи в пружності (або і те, й інше). Так от, ця олійка з такими проблемами бореться. Я її у спортзал з собою тягаю і дуже задоволена результатом, бо втрата 14 кг не пройшла для моєї шкіри безслідно, на жаль. Шкода, що раніше не мала такої олійки.

Так само у ній є комплекс проти стрій (розтяжок), що має бути особливо цікаво вагітним та матусям.

Отже у складі: олії фісташки, жожоба, каріте, горіхове, комплекс від стрій та мінеральний комплекс.

А ви користуєтесь сухими олійками?

Ознайомитись з асортментом Loveri можна на loveri.com.ua.

2 коментарі:

  1. Я пробувала олійу від цього бренду у подружки, проте не блискучу. Також були надзвичайні враження: чудовий аромат та приємний ефект! http://linasjoy.blogspot.com

    ВідповістиВидалити