Шукати в цьому блозі

понеділок, 22 серпня 2016 р.

Ролик навколо очей Youthful Glow cream-gel

Я люблю читати до пізньої ночі, що часом зранку робить мене схожою на панду. Та нещодавно знайшла один експрес-засіб, який непогано приховує книжкові грішки.

Ролик навколо очей у форматі гель-крему покликаний відновити пружність шкіри на цій чутливій ділянці (тобто має певний антивіковий ефект), а ще прибирає ознаки втоми - саме те, що треба нічному читачеві.

Упакування у засобу - лаконічне: 15 мл у традиційному для роликів видовженому пластиковому упакуванні. Сам ролик металевий, що, як на мене, посилює приємний охолоджуючий ефект. Пахне квітковою водою.
Крем не залишає жодних слідів на шкірі - вбирається миттєво, а сонні очі одразу розплющуються.
Тут я читаю "Диявола у Білому місті":)
У складі гель-крему є зрозумілі інгредієнти, як гідролат волошки, масло кави, олія камелії, гіалуронова кислота, вітамін Е, концентрат алое вера, пантенол, і навіть так цікаві штуки: Cova B-Trox, Syn-Ake, Xpertmoist, карпылово-каприковы тригліцериди...             
                                                              
У мене ще немає вікових змін у шкірі навколо очей, тому оцінити цей ефект не можу, та все одно не раджу застосувати подібні речі тим, кому менше 25.

Прибрати ролик можна у складі коробочки Loveri Box.

4 коментарі:

  1. Такий ролик, чудово тонізує шкіру і усуває набряки. А якщо його попередньо в холодильник поставити, на декілька хвилин, то взагалі казка)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. боюсь, після холодильника він буде, як лід, бо і без нього доволі холодний

      Видалити
  2. Люблю ролики под глаза, от них всегда есть толк!

    ВідповістиВидалити