Шукати в цьому блозі

понеділок, 14 листопада 2016 р.

Бельді "Евкаліпт" від Купальница

Оскільки це бельді у мене перше, то саме воно стане тією точкою відліку, з якою я порівнюватиму всі наступні. З одного боку для засобу це виграшна позиція... З іншого, можливо й ні.



Бельді як вмивалка - це диво дивнеє, адже якось важко уявити, як вмиватись жирнючою пастою. Що може здивувати після гідрофільної олії? Тільки отака от химерна штука, яка примандрувала до мене у коробочці Wonderbox.



Звичайно у мене немає забобонів щодо засобів, але це бельді мені одразу не сподобалось - залишило масну пляму у коробочці. Отже упаковка неякісна. Чимось нагадує мені баночки масок Uspix, з якими, проте, ніколи таких конфузів не було. Мабуть, в одного виробника тару закупляють.


Зрештою, етикетка теж виявилась не дуже якісною - бачите, як її покоцало після кількох застосувань? Хоча це не найбільший її гріх. Як це не розміщувати адресу виробництва? Написали: Україна. Людоньки, Україна - не Ватикан, щоб можна було обійтись таким. Тим паче, що місце на етикетці є.

 Бельді рекомендують розподіляти по шкірі легкими масажними рухами і добряче змивати. Скільки не вмивались ним, постійно мала якесь некомфортне відчуття, ніби шкіра не зовсім чиста, тому слідом одразу використовувала гель для вмивання, а це вже якась дурного робота. І ніякої економії.


У складі: калійна паста, нерафінована оливкова олія, листя евкаліпта та ефірна олія евкаліпта.

Та запах у бельді не той приємно евкаліптовий, до якого ми звикли у льодяниках від кашлю. Там якийсь значно гірший варіант. 

Не раз читала, що бельді - це чудовий варіант для тих, хто має жирну шкіру, і що воно прекрасно бореться із запаленнями. Так от - не бореться. Ніяк. І дерматолог, з яким недавно мало розмову, сказала, що взагалі будь-які олії запаленій жирній шкірі протипоказані. А скраби - запаленій тільки гірше роблять. А тут просто комбо! Тому переводжу цей засіб у когорту "для тіла".


Як для тіла цей засіб має зволожуючий масний фініш, який досить швидко вбирається. Непогана штука для очищення ніжної зони декольте.


Загалом цей бельді виявився для мене суперечливим продуктом, який все більше не сподобався, ніж сподобався. Тому, мабуть, буду й далі жити без бельді у догляді.


А ви користувались бельді? Яким був ваш досвід?

6 коментарів:

  1. Я часто беру бельди и нежно люблю его вообще как вид :) От Купальницы пока что ничего не пробовала)

    ВідповістиВидалити
  2. Обожаю бельди, особенно кожа его любит моя! С эвкалиптом бы не хотела, уж очень особенный аромат, но как продукт - уважаю во всех смыслах =) Жаль, что ты не очень с ним подружилась, но может другой опыт окажется более приятным =)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. найближчим часом я з обличчям не експериментую. що ж я дарма стільки часу антибіотики пила)

      Видалити
  3. Бельді - то хороша річ.
    Шкода, що Ваше перше з ним знайомство таким вийшло.

    ВідповістиВидалити